Utisci sa revije definicija

1. A večeras sam upoznao hrpu ljudi...Trebalo je to popamtiti...Sad ide prebiranje po glavi , dal uz ovaj lik ide ovaj nik...

2. Aj sad, ko se najviše urolj'o?

3. E pa jebi ga, zašto niko nije spomenuo da će biti pivnice posle!

4. Znam da je Pajko platio celokuopan ceh za našim stolom u pivnici...DONATORU HVALA!

5. Baš to.... Čoveče isto, upoznah gomilu ljudi. Valjda ću da popamtim većinu.

6. vlatko ako ces ipceta,ima da te branim od flasa!

Dogovoreto.

Vlajko, ma ne bih ja tebe, šta ti je. Nego, da ti predložim, pusti od legende nikad zaboravljenje "Moje proleće kasni". Prezuo!

Ma čisto onako, da se ogradim. Teško je to kad se dira u legende... :)

Auuuuuu, jebem ti proleće nedostižno! :) Predlog usvojen. I sabija. Vidi se iz priložene rečenice.

7. Ја сам се надао да ће пустити барем Јашара.

8. Ја сам се надао да ће пустити барем Јашара.

Pa mogli su bar njega. On je nekako Vukajlija stajl :) Za Ipčeta treba još kačamaka da se zgotvi :)

9. Pa mogli su bar njega. On je nekako Vukajlija stajl :) Za Ipčeta treba još kačamaka da se zgotvi :)

TO!! :))

Mogli su bar Gvozdena Radičevića, ako ništa drugo.

10. A bre kakav Jašar.... Ja teo Jovičića da nam puste al ništa bre :)

11. Ubedačio sam se. Samo Javio i još jedna članica bili stariji od mene...Ljudi ja sam mator...:-( Možda je vreme da se penzionišem...

12. Bio i Javio? Ja sam slepac. Hardkor.

13. reme, tulum, zola...

Ima da organizujemo poselo Vukajlije, biramo glas Morave!

"oprosti mi grijehe, za rastanak sam kriv!" aje!

14. bio Javio, bio i Dankan
    nego Nikola jel Natnat starija od tebe?
    Slažem se grofe.

15. Pa rekao sam da je jedna članica starija od mene :-) I muž joj je gotiva velika!

16. Ma da bre nego pokušavam da se setim ko je to.... Muža joj nisam upoznao :) E al čim sam čuo da pričaš o penziji tamo, znao sam da si to ti :)

17. Muž joj je onaj lik što je sedeo pored table sa leve strane...Oduševio me. Slobodni umetnik! Jebi ga, kad sam jedini penzos na sajtu...Inače kompletna ekipa je bila ok...

18. znam da je to on, al ga nisam upoznao :) hahahhah boli te uvo, prepoznatljiv si, mene znali ovi što neki sa foruma, al ne mnogo njih.... E da i mnogo mi gotivno ovo predstavljanje nikom

19. Ja moram da menjam nik. Dok izgovorim Nikola SS 240 prođe cela večnost...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.