Utisci sa revije definicija

1. ahahahahah :) ma nemoj sad si prepoznatljiv tako :)

2. e super je bilo!!! (natnat jbg nisam prva!) :)))))) ne znam da li ovo pivo progovara iz mene, ali vukajlijasi su gomila super ljudi! :))))))))

3. e, a sta se ovde desavalo? (jebes rl) :P

4. slažem se lemaja :) Meni isto super bilo, baš do jaja ljudi.

5. Aj jebite me još malo. :))

6. oćemo tulume ništa ne brini :)
    ček samo ostali da se vrate :)

7. Lemajooo!!!!:-) Jel si prenela Čiči utiske?

8. Ajde reme daj i drugima da dođu do riječi. Kad pogledam ovu temu, mislim da si samo ti bio. :P

Lemajo, je l' bio Čiča? Inkognito. :))

9. Nije Lulla! Pozdravljali smo ga preko mobilnog, ako lemaja nije folirala!

10. A bar je bio nekako uključen, dakle...
    Reme, šalim se ja, samo kontam da mi baguje sajt - stalno tvoje ime iskače ovdje. :))

11. e nije bio cica, barem ne fizicki ali duhom jeste! a jesam mu prenela sve utiske, do detalja, kuku al ce mi stigne racun!!! :)))))

al bez zajebancije, ljudi su super! revija, djene-djene, ali vukajlijaci su svi veseli, nasmejani, gotivni, pozitivni. i ne samo da nije bilo fajta, nego su i neka mala pomirenja pala! :))))) atmosfera je bila super, kad su nas izbacili iz kst, stajali smo pola sata pred vratima, nikako da krenemo negde. pa smo tu bogami i zapevali! i onda smo se konacno pokupili i otisli do kazine na terazijama, i tamo zatvorili kafanu (sto nije bilo tesko, s obzirom da radi samo do ponoci :P). pajko (ljudina) plati ceh za nas sto (a popunili smo tri ogromna stola). onda smo izasli napolje i stajali ispred jos pola sata, neki su se pozdravljali a neki smisljali gde ce da jedu, a neki gde ce dalje da piju. dalje sta je bilo, ne znam, pohitala sam kuci da se cujem sa dragim :))))))))

edit: da! bilo kratko ukljucenje sa banja lukom! :D:D:D

12. Ja sam duhom bio s tima što su nastavili da piju. :))

13. haahahhh, luli ti ne odgovori na moje pitanje :) A jes tačno ovo što kaže lemaja svi pozitivni bre, to se ceni.

14. Ni jedan Emo - Vukajlijaš na reviji...Izgleda da su se poubijali pre početka pa ostali samo ovi nasmejani...

15. luli ti ne odgovori na moje pitanje

U pravu si, trebalo je i ja da se uključim telefonski.
    Lemajo, sljedeći put neku konferencijsku vezu da organizuješ! :))

16. izgleda Nikola
    Pa makar da nas pozdraviš bre Luli, kakav si ti to mod :)

Jbt stvarno ova tema izgleda k'o da četujem sam sa sobom.

17. Skajp je zakon...I video bim...Rešavamo tako one koji su daleko!

18. Tako će na sljedećoj da bude! Mora! :))

19. Jes bre, al mi smo staromodni :) Glupi smo ti mi za tu tehniku...