Prijava

Ја сам хтео да покорим БГ берзу, па да купим неку пивару, па да профит који зарадим ставим на штедњу, па да живим од камате.

Uf,da sam kupio pivaru,bankrotirala bi za 3 metra dana:)

Glumica. Oduvek sam dobro folirala, lagala...

Zola, konačno neko normalan ko je želeo da ne radi ništa a da ima pare. Gracias a Dios!

Тачно сам имао визију. Дођем ујутру у канцеларију, секретарица ми донесе кафу и Фајненшл тајмс, па попијем кафу, пређем преко Фајненшл тајмса, па пређем преко секретарице, обиђем пивару и одем гајби.

Postar.
Bez zajebavanja.

Ivan Gavrilović!

Nindža kornjača, moćni rendžer, policajac k'o tata, reditelj pornića (ne bih da objašnjavam), vojnik, zemljoradnik.

uvek i jedino glumac...e sad što nisam imao hrabrosti da pratim svoj san...jebi ga.

Моћни ренџер, чаробњак, император, итд.

Одувек сам желео да седнем у MIG-29 или Su-27 и да полетим. Само ми се испунило делимично. Сео сам једном у MIG-29 на неких 5-10 минута и уживао у том краткотрајном периоду маштајући да полећем и радим разне маневре... Онда ме је пилот пробудио из маште и рекао ми је да је време да устанем из авиона јер би и још неко волео да седне на моје место...
Колико сам само био срећан јер сам знао чему служи и како ради апсолутно сваки инструмент у том авиону. Чак се и тај пилот задивио мојим знањем. И даље маштам у својих 25 година да ћу некада сести у један од та два авиона и запловити небом...
Сад ми се плаче...

Шоферчина са масним брковима, стомаком и мочугом. Па онда пилот.
Сад сам студентат без динара.

ја сам као мали највише желео да јебем кад порастем! Још увек чекам!

Milijarder,ali ne zbog toga da uživam,nego da u ovoj mojoj vukojebini otvorim veeeeliki lokal u kom bi bila džabna cuga.Koji bi to blud bio,uh!

Htio sam da čeprkam po piramidama i ostalim iskopinama, al sam htio da budem i fudbaler.
Samo lopta :D Kad sam dobio prve kopačke, bio sam najsretnije dijete na svijetu. Batistuta i Bekam mi bili idoli. Al tad ovaj drugi nije bio fenser.

A da, sećam se da mi je bio san da radim u FBI-u ili nekoj tajnoj jedinici, da deaktiviram bombe, ubijam negativce i tako to.