Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Krenula zena na pijacu, i ne ponese kluc od kuce, jer je muz ostao kuci. U medjuvremenu muza pozovu drugari iz kafane i on ode i ponese kljuc. Vraca se zena, proba da udje u kucu, ono zakljucano. Drzi onako one stvari sa pijace i ceka, kad pocne neki pljusak da pada. Muz se vrati tek posle sat vremena i pocne zena da vice:
    - Kako te nije sramota, ti pijes u kafani, a ja ovde drzim ove stvari i kisnem, kisnem!!!
    - Znas sta? Kisnes me u dupe!

2. Zaposlio se Mujo u cirkus. Dođe vrijeme da on nastupi, i on izlazi na pozornicu, pita publiku ima li ko da mu asistira, javi se jedan lik, dođe do njega, Mujo mu da čekić i reče mu da ga udari što jače može s njim u glavu. Naginje Mujo glavu, lik ga spiči čekićem, Mujo pada na pod u sopstvenu lokvu krvi, publika u nevjerici. Posle 3 mjeseca izlazi Mujo iz bolnice, vraće se u cirkus, staje pred publiku i veli: Ta-da!

3. Ulazi upravnik zatvora kod crnogorca u ćeliju

i pita:

- Jeli što ti en ustaješ kad ja ulazim?
    - Meni su rekli da treba da odležim 2 godine...

4. Ćerka:
    -Mama, idem sa dečkom u sobu.
    Mama:
    -Ok, nemojte da pravite sranja.
    Ćerka i dečko ulaze u sobu… posle nekog vremena ćerka vrišti: baby, baby, baby oooohhhh.. mama utrčava u sobu… …
    ......mama:
    -Šta radite to?!!
    Ćerka:
    -Mama, jebemo se, izadji napolje!
    Mama:
    -O hvala Bogu, mislila sam da slušate Justin Bieber-a

5. Rodila se beba i daju je majci u ruke.
    Mama: Ćao, sine, dobro nam došao! Ja sam ti mama, a ovo ti je tata.
    Beba: Ko? Jel ovo?
    Mama: Da, baš to!
    A beba počne da udara prstom ćaleta po čelu: Jel to lepo? Jel to lepo? Jel to lepo? Jel to lepo? Jel to lepo? ...

6. иду два фаталова постера, један је плагијат а други такође преведен са руског.

7. klinac 10-12 uleti u spavacu sobu kod matorana, cale trtolji mamu a ova vristi ispod njega. klinac razjapi usta i šturne. keva krene da kuka, jao sta ce misliti, sta smo to uradili itd itd. cale suvereno objasnjava kako ce on te muske stvari njemu lako objasniti, da je i on muskarac, da se nista ne brine, te se obuce i krene da ga trazi. nije u sobi, nije u kuhinji, nema ga. cuje galamu iz babine sobe, otvori vrata, kad mali ziguje grandma, ova urla. cale zabezeknuto "sta to radis crni sine?!?". mali se okrene i odgovara "it's not so funny when it's YOUR mom, ha?"

8. Zašto žirafa ima dugačak vrat?
    Pa, da bi spojila glavu sa telom.

9. George W. Bush umre od srčanog udara i odmah ode u Pakao gdje ga
    dočeka dežurni đavo.

- Ne znam što da radimo s tobom. Na popisu si, ali nemamo mjesta
    za tebe, a ipak moraš ostati ovdje. Evo što ćemo: ima tu još nekoliko
    osoba loših poput tebe. Pustit ćemo jednu, a ti ćeš preuzeti to
    slobodno mjesto. Čak ću ti dopustiti da SAM odlučiš koga ćeš zamijeniti.

Bushu se to svidjelo i vrag ga odvede do prve prostorije. U njoj je Richard
    Nixon zaranjao u duboki bazen i izranjao praznih ruku, pa opet ispočetka i tako stalno: to mu je bila dosuđena kazna.

- Ne, reče Bush, slab sam plivač i ne bih izdržao cijeli dan.

Vrag ga odvede do druge prostorije. Tu je Newt Gingrich veliki maljem tucao kamenje, bez prestanka.

- Ne, imam problema s ramenom, reče Bush. Bila bi to grozna muka
    da moram stalno tucati kamenje.

I vrag otvori i treća vrata. Tamo je na podu bio vezan Bill Clinton, raširenih ruku i nogu, a nad njim se nagnula Monica Lewinsky, radeći ono što ona najbolje zna.

Bush nije mogao vjerovati u to što vidi pa reče:

- Mislim da bih ovo mogao.

A vrag se nasmije i reče: 'OK, Monica, slobodna si. Možeš ići.'

10. АХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХААХАХХА

11. Došla Monika Beluči u Arilje, i pitaje narod koji ćeš kurac ovde, a ona će:

Pa da vidite seljaci kakva je evropska malina!

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Monica-Bellucci-monica-bellucci-475895_1024_768.jpg

12. Monika, ljubavi! Hvala vi duvandžijo.
    Bem ti Issa, obožavam tu ženu, nije normalno.

13. Žena ulazi u autoservis i traži poklopac 710.
    Prodavac u čudu malo zastane,priđe šefu i pita za poklopac 710.
    Šef, isto tako iznenađen, pozove mehaničara i postavi mu isto pitanje, ali ni ovaj nije znao o čemu se radi.
    Međutim, žena insistira. Kaže da radi se o jednom bitnom delu motora koji je na tajanstveni način nestao.
    Po svaku cenu želi novi poklopac 710!
    Kako niko nije imao pojma šta bi to moglo biti, šef se doseti i pita ženu bi li ona mogla nacrtati taj poklopac 710.
    Na sreću, žena je znala odlično da crta i kako se, naravno, tog dela motora jako dobro sećala, nacrtala je krug precnika 8 cm i u njega upisala broj 710.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs890.ash1/179890_498592566851_377366401851_6628827_1984572_n.jpg

14. pita novak federara sta ima?
    Federer:evo nista cetre's

15. Sedi Supermen na vrhu zgrade i vari. Pogleda dole, kad Spajdermen se penje po zgradi ka njemu. Tu će Supermen:
    • A jeeeste sad - Spajdermen!!!

Željko Mitrović:
    • Trovali su me!
    Javnost:
    • Ti si prvi počeo.

16. Žena govori mužu
    • Statistike pokazuju da se najviše nezgoda dešava u kuhinji.
    Muž odgovara:
    • Da, i ja uvek moram da ih jedem!

Kaže Piroćanac ženi:
    • Uporedio sam troškove naše svadbe i vrednost tvog miraza!
    • I? - upitno će žena.
    • Ispadne da sam se oženio tobom iz ljubavi!

17. Pita Japanac Bosanca:
    - Hoćeš da ti pokažem nešto japansko?
    Ovaj mu potvrdno odgovori i Japanac ga zviznu šakom u nos i reče:
    - Ovo ti je karate.

Pita ga opet:
    - Hoćeš da ti pokažem još nešto japansko?
    Bosanac mu opet potvrdno odgovori, Japanac ga prebaci preko sebe i reče:
    - Ovo je džudo.

Tada Bosanac upita Japanca:
    - Mogu li sad ja tebi pokazati nešto japansko?
    Naravno, Japanac kaže da može, a Bosanac dohvati čeličnu sipku i ubije Boga u Japancu.

Japanac ga sav krvav upita:
    - Pa sta tu ima japansko?
    Mujo ce njemu:
    - Poluosovina od Toyote, pička ti materina.

18. Koja je razlika izmedju macke i Hrvatske??

Nit' manjeg kurca nit' vece dreke

19. Prodaju ciga i ciganka kozne jakne na pijaci. Ciga ogladni i ode da jede ostavivsi ciganku samu da prodaje. Dolazi mladic i pita posto je jakna. Kaze mu ciganka da je 3000. Pita ovaj da li moze da je proba i ona mu da. Gleda se mladic malo i uhvati sturu i pobegne. Ciganka nece da ga juri i da ostavi ostale jakne. Dolazi ciga i pita: "Jesi li prodala sta?" "Jesam jednu jaknu." "Po kojoj ceni?" "Pa po nabavnoj."

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.