Ја бих волео да Тулума уједе Змиа, али не ова на коју алудира, него она права. И то док играмо Хедз Ап, и кад он има јачу руку од мене. У том тренутку свих 1 000 000 долара би припало мени, и после тога могу и сам да умрем. Боле ме реса.
Ja bih voleo da umrem kao Apolo Krid - isprozivam preko medija nekog opasnog fajtera, zakupim Arenu ili Pionir, napravim žešći spektakl za publiku, pošibam se, dobijem uspavljujuću dozu u glavu i posle toga odem na mesto večnih hevi-metal koncerata. E, to se zove smrt!
u nekoj velikoj prirodnoj katastrofi
Eto borko, kažem ja tebi da se nije odnosilo na tebe a ti ne vjeruješ.
A ako se već probudiš kao vampir budi kao Bred Pit u filmu Intervju sa vampirom. Možda dođem da me ugrizeš.
@K3nt3tsu
S obzirom na najavljeni smak sveta, želja će ti se verovatno ispuniti.
Натнат ја сам чуо да је одложен.
Ako ne budem stigla da gledam, valjda će da puste snimak.
smak sveta odlozen za 2018 pokvario se HAARP
samosmaknucem vit kul gan...
K'o gospo'in čo'ek!
skaćem bandži i pukne mi konopac...to bi bilo zanimljivo..ili da mi se ne otvori padobran...adrenalinski šok i SSSSSSSSSSok!!
raj ili pakao? šta mislite, gde ćemo? :D
Ja bih baš, baš voleo da me ujede zmia. Pa da mrem.
Ја бих волео да Тулума уједе Змиа, али не ова на коју алудира, него она права. И то док играмо Хедз Ап, и кад он има јачу руку од мене. У том тренутку свих 1 000 000 долара би припало мени, и после тога могу и сам да умрем. Боле ме реса.
Nešto krajnje tragično, ubistvo, bla bla, i da nije mnogo bolno.
To. :)
E Dankane, ne ide to tako. Imam ja diskonekšn protekšn, siši ga pajvane! :))
Nasmejan
Не дај се, Тулуме! Играћемо очи у очи, има думреш само кад видиш мој поглед убице! :)
Da umrem i da me dočeka Bred Pit, kao Džo Blek, iz filma Upoznajte Džo Bleka. A divne li smrti.
Da mi se slon iskenja na glavu i da se ugušim u govnetu!
Ja bih voleo da umrem kao Apolo Krid - isprozivam preko medija nekog opasnog fajtera, zakupim Arenu ili Pionir, napravim žešći spektakl za publiku, pošibam se, dobijem uspavljujuću dozu u glavu i posle toga odem na mesto večnih hevi-metal koncerata. E, to se zove smrt!
Da me komšija ovjeri dvocijevkom što mu krešem ženu dok je na poslu.
Pokušavam to zadnjih par dana al' očigledno je da me smrt izbjegava...