Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ovde sve sami neki jebači. Svi bi da umru sexajući se.
Ja bih voleo da umrem kao Apolo Krid - isprozivam preko medija nekog opasnog fajtera, zakupim Arenu ili Pionir, napravim žešći spektakl za publiku, pošibam se, dobijem uspavljujuću dozu u glavu i posle toga odem na mesto večnih hevi-metal koncerata. E, to se zove smrt!
Е, мајсторе. Ја скоро сваки пут заплачем на ту сцену. Смеју ми се људи, али ко их јебе. Роки и Аполо су моји хероји из детињства СМРТ Ивану Драгу! Иван Драго поједе ми внаго!
A Cluber Lang?
Кизо, знаш колико ми је та црна сељачина битна у животу? Мсм, еј, дођеш ти на конференцију за штампу и пред свима кажеш Рокијевој жени да дође код тебе да је креснеш! Не знам како ту није на лицу места изгубио главу. ПУ! Ганферу некултурни!
Krajnje neumjesno od njega.
Što je mnogo,mnogo je brate...
Ај, не зајебавајте. ја Рокија сваки пут једва одгледам колико ми буде тешко...
"Da me komšija ovjeri dvocijevkom što mu krešem ženu dok je na poslu.
Pokušavam to zadnjih par dana al' očigledno je da me smrt izbjegava..."
izgleda da cu ja tako da zavrsim.vec par meseci se vidjam sa jednom bivsom koja je sad udata. >_<
Neki jebač?
p da
voleo bih d`umrem na nekoj svemirskoj letelici koja bi bila poslata bez karte za povratak u do sada neistrazene delove vasione.
Da me neko udavi u lavoru u kojem je prethodno oprao/la noge.
A ideja da umreš u zagrljaju voljenog? BLJAK.
Na wc šolji,dok kenjam i čitam novine,da me spiči srčka :)
Ajde, budite malo romantični i smislite nešto bolje.
romanticniji? hm.. recimo doziveo sam saobracajku sa svojim novim majbahom.. usmrtio usput 3 sponzoruse koje su bile sa mnom u kolima.. a ljubav mog zivota mi iskljucuje aparate da bih umro na miru..
A ideja da umreš u zagrljaju voljenog? BLJAK.
МРШТЕ на Фејс!
http://en.wikipedia.org/wiki/Erotic_asphyxiation
Jebo te fejs?
Ja ne bih umirao nikako, al kad mora nek me ubije Rambo. Bila bi mi čast.