Kako biste želeli da umrete?

1. kizo

Ja ne bih umirao nikako, al kad mora nek me ubije Rambo. Bila bi mi čast.

О, боже... Сад знам да те не волим само због кул хејтерских коментара... Волим те због Сталонеа!

2. Е, мајсторе. Ја скоро сваки пут заплачем на ту сцену. Смеју ми се људи, али ко их јебе. Роки и Аполо су моји хероји из детињства СМРТ Ивану Драгу! Иван Драго поједе ми внаго!

Meni je Krid definitivno bio najomiljeniji lik, zato što je po karakteru bio dosta sličan meni. Naime, dok sam trenirao realni aikido, uvek sam bio tvrdoglav, brbljiv, arogantan, pun ideja i bez trunke poštovanja prema likovima jačim od sebe. Naravno, izluđivao sam trenere kao takav, a pritom sam u jednom trenutku popizdeo, napustio klub i poželeo da budem trener svom bivšem sparingu i najboljem ortaku, koji je jedno vreme stagnirao sa rezultatima i tu svoju odluku sam mu saopštio uz komentar: "Tebi treba neko da te uči drugačije nego tvoj dosadašnji trener!".

3. nek me ubije Rambo.

A da te ubije Xena?

4. Najedes se cementa, odes da seres i spici te srcka ili mozdani od naprezanja!!!:D

5. Xena? Feministkinja da me rokne? Oće kurac.

6. Xena? Feministkinja da me rokne? Oće kurac

A da je prvo kresneš? Nije loša.

7. Aj sad da neko otvori temu: Koje novine čitate dok serete.
    Ili, još bolje: Koji vam je omiljeni toalet papir.

8. Ne jebem feministkinje. Gamby jebem li ga, omiljeni mi je neki u boji, manje se prljaju.

9. Думрем док ми читају ову дефиницију

http://vukajlija.com/majstore-mali-ti-srafciger/205851#comment_554994

10. Ja, sa sedamnaest godina već imam razrađen plan umiranja i sahrane... Odnosno to je još u fazi i deje i želje, ali biće ozvaničeno testamentom(obredi nakon smrti...)

Ako ikada umrem, želeo bih da to bude nakon dobijanja potomaka, i nakon izvođenja istih na "pravi put". Želeo bih da umrem od srčanog udara prouzrokovanog prevelikim uzbuđenjem prilikom seksa sa sisatim bliznakinjama(jedna plavuša, druga crnka). Po mogućstvu da prvo doživim orgazam(al neću da sitničarim).

Na sahrani želim da ljudi ne nose crno, sem ako inače nisu u tom fazonu. Želim da na bdenju i sl. pričaju mnogo viceva, za slučaj da mogu da ih čujem... Želim da se pre nego što me pokrije "crna zemlja" ubaci od strane svakog prisutnog po papirić sa najboljim vicem, anegdotom ili bilo čim smešnim... I naravno da ne troše mnogo para na spomenik, jer će ionako u prvom sledećem ratu da ga sruše... Toliko o tome, aj´ sad otvorite neku temu o seksu, ili pičite na sportski kviz....

11. Gamby, ne citam novine dok serem,toalet papir sto nezniji...
    Budite dobri prema svom dupetu i ono ce biti...pa ono ce i dalje biti dupe...XD

12. Danas bih voleo da me ujede guja. Po mogućstvu za vrat, grrrr.

Mada ono, mož' i zmia.

13. Da odem u neki rat, sav naložen, i da me ubiju odma brzom smrću.
    Naaah, bolje da pobegnem iz transportera, krijem se celog rata i zatim kad se završi zavedem svoju diktaturu i umrem od previše oplođivana ženki.

14. Kao ujak mog caleta. U seksualnom cinu.

15. Ne znam kako bih volio da umrem ali bih htio da mi puste muziku sa tetrisa na sahrani. To sam neđe našao i oduševio se kako bi bila dobra fora.

16. u toplom krevetu sa crnkinjom na sebi

17. mislio sam da bi voleo da umrem u ratu...onda sam ukapirao, na tezi nacin, da je to glupo..

znam samo da sam narucio od zene i dece da mi na sahrani sviraju "ravnodusan prema placu"..

otkud znam, mozda ce i da me ispostuju...a mozda ce ih biti blam...

18. ja sam tražila pesmu, a znam da će da me ispale...i tražila sam da me sa'rane pored moje majke, a znam da će da zeznu...skupo i daleko.

a umreću od duboke starosti, neki su mi rekli da baksuzi ko ja žive ko kornjače.
    pobedih rakčić jesenas...

19. meni je svejedno đe će da me ture, a svejedno mi je i šta će da mi svira na sarani. tj. blje bi mi bilo da za života sredim sve sam da mi se ne muče žena i đeca.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.