Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad ti proda pola kuće da bi kupio heroin, ti mu reci: Sine, evo ti tatina sačmara. Idi prodaj, kupi šta ti treba, a onda ukradi to što si prodao i donesi tati da se rokne.
Prvo ko sto kaze Dzimi,ako bude na mene,nece to raditi...Ja cu prvi da uzmem i da ga posavetujem,na njemu je da odluci.."Sine,jel lepo da ti neko razbije lobanju?","Nije tata!",pa onda "Jel lepo da se drogiras i da nerviras mamu??","Nije tata!",i sve tako lepo na pricu,ako sam ja razuman i normalan,moze i on...A sta njoj da kazem?? "Cero jel lep kurac???" "JESTE tata!"...pa da odem da se obesim... :)))
Ако буде мушко - онда Зуцко. А, ако буде женско, остаће безимена док не одрасте довољно да сама изабере своје име.
Hahahahahhaa, izuo! :)
Dajte tu roditeljsku temu da ne trpamo ovu, nije red.
Ајде, Тулуме, имаш ту част да је отвориш.
Koji ste troleri, bokte. Govorite kakva biste imena dali svojoj dečici, nemojte da palamudite o peglanju pičke i neverstvu.
Evo, sledite moj svetao primer, ako ste se pogubili u speRmerskom mraku;
ja bih svom sinu dao ime Filip, a kćerki Malina.
http://vukajlija.com/forum/teme/16836
:)
Е мој ћале је био у том трипу неко време, тај трип што форсирате сви за ћере, а онда је укапирао да боље да ме посаветује него да ми забрани. Тако да сад знам који алкохол са чим да конзумирам и како да се понашам кад пијем шта, исто и какви су момци најбољи за мене. Чак ми је једном и рекао: Марина, једног дана, али знам да ће то да буде у далекој будућности, довешћеш момка у кућу, а сад се понашаш тако и тако....бла бла...
Ко да ви никад нисте јебали ничије ћерке и ко да ваш отац није јебо нечију ћерку... Како ми је дојајно ово пресеривање...
Genijalci genijalni, svi do jednog! :)
Kad ona kaže "JESTE tata!", ti joj kažeš "Naravno da jeste, ali polne bolesti i neželjena trudnoća nisu!" pa objasniš o čemu se tu radi. Ako ne umeš, ebaga, nisu svi za taj pos'o :)
Да има сису као Снежана Савић?
Ne, jebem te, nego zbog moje profesionalne deformacije. Je l' studiram ja neko voćarstvo, majku mu :)))
Pa dodje neki mangup i kaze ti, ispijao bih rosu sa tvoje maline :)
Да се кладимо да би у у 10 од 10 случајева прошао жив закопан, ал пре тога изударан ко мајка.
Uuuuuu, jeeeee... Pa, ako kaže tako nešto, onda i nije baš neki mangup, zar ne? :)))
I jos joj kupim tri paketa durexa,da ih isproba!! Preselio sam se na drugu temu,o roditeljstvu,dosta ovde vise...Znaci cerka-Teodora,sin-Strahinja...
Боље онда јабука.
Или банана?
Pa mene to ispijanje rose asocira na lizanje sisa. Pa ti vidi.
Željomir i Dragovanka.
Sin će se zvati po meni - BENJAMIN. Samo mu dodam epitet II. Benjamin II Jović. Jebote, plemići.
A kćer je žen'na briga.
ХАхахахха испијање росе лизање сиса?
Испијање росе је лизање пичке кад се мало боље размисли, зар не?