Imena za vašu decu

1. Ајде сад Катија обриши свој пост, заклањаш моју поруку Мрмуну и Џимију ;))

А што нећеш сина са имаш?

2. Necu sina, jer on ce se jednog dana zaljubiti i ozeniti i volece tu zenu vise od mene- majke. I ja to necu podneti. A cerka ce se uvek brinuti o meni i bicemo bliske.
    Ovaj odgovor je otud sto prolazim kroz fazu da moja mama vise voli mog brata nego mene. Pa mrzim musku decu.

3. И тако Џими споји све болесне душе, и оде на починак срећан и спокојан јер учини добро дело, а Бог му беше сведок. :Р

Ах, како се испуњено осећам. :)

Moja cerka ce se zvati Janja. Bas mi se dopada. A sina necu da imam.

Океј је имати ћерку, али је много већа брига него имати сина.
    Ја на пример не би' мог'о да спавам кад ми ћерка изађе у град. Стално бих размишљао да је неко случајно није до'ватио, нека будала. Онда би морала да ради сачмара.

4. Katijo, gledaj to sa vedrije strane, možda umreš pre nego što se oženi.

5. Катија, мајчинство се дели на трип СИНОВИ и на трип ЋЕРКЕ, сад можда диже у небо твог брата јер ће како да ти кажем, да остане ту, да доведе снајку и унуке у кућу итд. а касније ће да укапира да се ћера брине о њој више и да је много осећајнија од сина, па ће више ћере да готиви. Тако ти је то, испричала је мени баба...

6. Океј је имати ћерку, али је много већа брига него имати сина.
    Ја на пример не би' мог'о да спавам кад ми ћерка изађе у град. Стално бих размишљао да је неко случајно није до'ватио, нека будала. Онда би морала да ради сачмара.

Срећа те синови никада неће да се побију, понапијају ко стоке, поразбијају излоге, возе ненормално и не смам ни да помињем шта сам све виђо од свог друштва...

ЕДИТ:
    А то да ли се ћерка јебе и ским је најмањи проблем од женског детета.

7. Океј је имати ћерку, али је много већа брига него имати сина.

A zbog sina ne bi brinuo da li ga je neka budala slučajno do'vatila i razbila mu sve zube u vilici zato što je nosio crne patike koje su ga podesetile na crne čizme kojima mu je očuh lomio lobanju?

8. Katija, darling, ja ne mogu da imam žensku decu, jebi ga :))))

9. Baš sam očekivala takav komentar za žensku decu, Džimi :)

10. и не смам ни да помињем шта сам све виђо од свог друштва...

Срећа, па си ти добрица и цвећка у друштву...

11. Moja cerka ce se zvati Teodora i bice u kavezu do 22. godine...A sin ce biti Strahinja,i moci ce da radi sve sto pozeli,kako bi naucio na svojim greskama!

12. Далеко од тога да сам цвећка, али у односу на њих сам Семирамидини висећи вртови.

13. Tulume, hvala brate :)
    Mici, to je tacno. Ja ne zivim sa svojom porodicom i zato imam osecaj da oni povremeno zaborave na mene. A ja sam bas prenagalseno osetljiva, pa me to pogadja. Mada oni kazu da umisljam i da sam razmazena.

14. Срећа те синови никада неће да се побију, понапијају ко стоке, поразбијају излоге, возе ненормално и не смам ни да помињем шта сам све виђо од свог друштва...

Ако буде на ћалета, неће то радити. :)

A zbog sina ne bi brinuo da li ga je neka budala slučajno do'vatila i razbila mu sve zube u vilici zato što je nosio crne patike koje su ga podesetile na crne čizme kojima mu je očuh lomio lobanju?

Даћу га на неку борилачку вештину са 5 година. Има да буде тепач. Али у самоодбрани.

15. A sin ce biti Strahinja,i moci ce da radi sve sto pozeli,kako bi naucio na svojim greskama!

Ahahahaha, tooo ponosni tata!
    Kad ti proda pola kuće da bi kupio heroin, ti mu reci: Sine, evo ti tatina sačmara. Idi prodaj, kupi šta ti treba, a onda ukradi to što si prodao i donesi tati da se rokne.

16. Moja cerka ce se zvati Teodora i bice u kavezu do 22. godine

Има да изађе напаљена ко јуница и да силује првог кога до'вати кад изађе на улицу...жао ми је...;)

17. Не бих ја вама ни нацртану овцу дала да чувате, камоли дете. Поготово Тулуму.
    Боље отворите тему Родитељство, осећам да ће бити пун погодак!

18. Ако буде на ћалета, неће то радити. :)

Ја бих се тек ондак бринуо. Де ће му зуби и лобања бити кад се прошета Кнезом са дечом...

19. Боље отворите тему Родитељство, осећам да ће бити пун погодак!

Отворите. Кад Милица осећа, значи да ће бити пун погодак. Она је вештица и има екстрасензорне способности.

20. Moja ženska deca će ići u manastir čim se rode, a mušku ću da gruvam u teretani od sedme godine i da im dajem proteine, kreatine i sva sranja da postanu mnogo zajebani.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.