Imena za vašu decu

1. Вишња, Трешња, Малина и Орах.

Možeš i Pistać Džaf :)))

2. Nićifor i Algebra

3. Жужана, Домагој, Роберт, Теофилка.

4. Назови га Георгиј Константинович :))

vala 'oću :D

5. Možeš i Pistać

0w0 1m3 j3 0dlichxn0 dechxk0!

6. Optimus Prime, sin jedinac ljubi ga tata.

7. За дечака : Иван, Немања. Могу и нека друга само да нису Марко и Никола, јер су језиво честа.

За девојчицу, нед'о бог да је имам : Ивана, Марија или које год само да нису Јована и Јелена из истог разлога.

8. За дечака : Иван, Немања. Могу и нека друга само да нису Марко и Никола, јер су језиво честа.

Чек, чек, Немања није често име? Фазон, има више Немања него Марка и Николи заједно.

Ивана, Марија или које год само да нису Јована и Јелена из истог разлога.

Иста ствар. Ивана и Марија 5 пута чешће од Јелене, а са Јованом се кољу.

9. Наравно да јесте често, али много много мање од Марка и Николе.

Није тачно. Ивана и Марија су много ређе од Јоване и Јелене. У фазону знам 2 или 3 Марије, а Јоване бих могао 20 минута да набрајам...

10. Ако буде женско: Дафина,Екатарина или Касија,
    Ако буде мушко: Наум,Раден,Срђан или Федор

11. Kjara i Teo.. mozda sam rekla vec ranije,al ajde xD

12. M: Konan, Džovis, Gvido, Čamil, Klovir ili Luka.
    Ž: Mašinka, Gilda, Vida, Grozda, Sofija ili Budimpešta.

13. M: Milutin
    Ž: Milutin, zašto? Zato.

14. Skoro sam na jednom grobu procitala ime Razumenka.

15. Ja bih zamolio internacionalnu zvezdu, gđu Rumenu Guzicu, da ako ima nalog na vukajliji i ako ovo ikada pročita, da svojoj ćerki da ime Gvozdena.

16. Filip, Viktor, Muhamed, Mustafa, Simeun, Dragoljub, Dušica, Dorijan, Melisa, Melvudin.

17. Melvudin,bravo.:)nije mi to palo na pamet.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.