Imena za vašu decu

1. Jedna stvar u koju sam sigurna u životu, to je da će se moja ćerka (ako je budem imala) zvati Una.
    Ime za dečaka... moglo bi Danilo.

2. Muška deca: David, Filip, Luka.
    Ženska: Anastasia (bez j), Ana, i još jedno ali sam zaboravio.

Ako vas čudi broj dece koju ću imati imajte na umu da služim otadžbini. Bela kuga.

3. Ћу напијем кума па шта да нек да. Шта је џабе и мени је драго.

4. Зигфрид. А ако буде женско - Брунхилда.

5. Који си ти паган... Да нећеш можда и да ти кују алат за њиву?

6. Rambo i Roki za sinove.

7. А ако буде цнче? Може Блејд?

8. Meni su kul Srećko, Željko, Jezdimir i Žitko, ali kad čujem da je neko drugi dao detetu takvo ime, ja ne bih nikad.

U obzir nikako ne dolaze Prometej, Laguna, Askona, Dajc i te zajebancije. Isključivo imena od 5-6 slova (Marko, Ivana i tak' dalje)

Ako se žena zajebe i predloži Mia, Una, Kuja, Kreja i tako dalje na tu temu, samo jedan kalašnjikov, u Lisičji potok i dagadagada.

9. Ako se žena zajebe i predloži Mia, Una, Kuja, Kreja i tako dalje na tu temu, samo jedan kalašnjikov, u Lisičji potok i dagadagada.

To!

10. Да нећеш можда и да ти кују алат за њиву?

У том случају, биће Кујунџија и Хитропреља.

Kuja

ЉОЉ

11. Међутим је онако баш дојајно име.

12. Kad ja tamo, a ono Međutim :)

A u tome je fora... :D

13. Е ајде да питам, шта мислите је л' ок кад неко од партнера у браку да свом детету име по некој својој бившој девојци тј. дечку? Као фора највећа љубав у животу, али није успело, па да дам детету бар њено/његово име, ако ништа друго.

14. Е ајде да питам, шта мислите је л' ок кад неко од партнера у браку да свом детету име по некој својој бившој девојци тј. дечку? Као фора највећа љубав у животу, али није успело, па да дам детету бар њено/његово име, ако ништа друго.

То је тешко паћеништво.
    Највећа љубав у животу ваљда треба да ми буде жена. Шта сам се који курац женио ако ми она није највећа љубав?

15. 'de da dam sinu ime Fernando, da mi se smeje celo selo.

16. То је тешко паћеништво.
    Највећа љубав у животу ваљда треба да ми буде жена. Шта сам се који курац женио ако ми она није највећа љубав?

Да долазим на ревију, купио бих ти пиво за ово. Царски став, а наравно и мој став, управо то га чини царским.

17. Оке, онда памтим пиво. :)

18. То је тешко паћеништво.

Слажем се.

Па ајде да кажем овако, био су у вези са савршеном девојком, коју си хтео да жениш али фазон је што си отишао у војску, она се скењала и кресне се са неком новим, затрудни и куд ће шта ће, уда се. Ти попиздео се враћаш из војске и жениш се првом која ти се иоле свиди. Таква нека ситуација рецимо. Не причам за нормалне околности, пошто се обично ожениш девојком коју волиш највише до тада, логично.