Imena za vašu decu

1. Е ајде да питам, шта мислите је л' ок кад неко од партнера у браку да свом детету име по некој својој бившој девојци тј. дечку? Као фора највећа љубав у животу, али није успело, па да дам детету бар њено/његово име, ако ништа друго.

Ovo je baš jak udarac na vezu. Ja to ne bih dozvolio, a kada bi mi žena rekla da ima ljubav veću od mene samo je ta veza nemoguća blago rečeno bih je šutnuo.

2. Па ајде да кажем овако, био су у вези са савршеном девојком, коју си хтео да жениш али фазон је што си отишао у војску, она се скењала и кресне се са неком новим, затрудни и куд ће шта ће, уда се.

1. Да ли стварно мислиш да бих био са девојком која би се креснула с другим?
    2. Да ли стварно мислиш да бих дао детету име по девојци која се креснула с другим?
    3. Дали стварно мислиш да бих отишао у војску, сад кад је укидају? :)))

Ти попиздео се враћаш из војске и жениш се првом која ти се иоле свиди.

Е, то је већ тежак облик паћеништва. Само слаби људи имају потребу да ударају такве контре.

3. blago rečeno bih je šutnuo.

АХхахахах, ово заправо значи, рокнуо бих јој мацолу да се онесвести, па би је шутирао док не почне да повраћа крв, а онда бих узео ненамашћен глогов колац и набио је на њега, док вришти у агонији.

4. О јеботе, Џими хахаххаха...
    1. А како ћеш ти да знаш да се она не би креснула са другим? :Р Осим ако немаш неке везе са локалном врачаром, у том случају ајде да ти поверујем.
    2. Твоје дете, твоја ствар.
    3.ААХАХХАХАХАХХА :))))) Победа!

Е, то је већ тежак облик паћеништва. Само слаби људи имају потребу да ударају такве контре.

То јесте, ако си јак као особа, лакше је да не чиниш глупе ствари после овако нечега.

5. АХхахахах, ово заправо значи, рокнуо бих јој мацолу да се онесвести, па би је шутирао док не почне да повраћа крв, а онда бих узео ненамашћен глогов колац и набио је на њега, док вришти у агонији.

Ahahaha pa ja sam mislio na ostavljanje, prekid veze. Mada ko zna, ja sam izuzetno miran čovek, kao i svaki psihopata i serijski ubica.

6. hahaha pa ja sam mislio na ostavljanje, prekid veze

Е јебига, ја се понадала да си маштовит што се раскида тиче...

7. Ако ја некад будем смувао неку рибу, има да јој после прве недеље везе бацим на астал Ровентину пеглу и кажем овако: Слушај бре курво, будеш ли се јебала около, има да ти овим истопим пичку уз музику са трећег албума Дарктрона.

http://www.youtube.com/watch?v=RYP76ZCJMCQ

8. Tooooooooooooooooooooooooo!!!!!!! :))))

9. 1. А како ћеш ти да знаш да се она не би креснула са другим? :Р Осим ако немаш неке везе са локалном врачаром, у том случају ајде да ти поверујем.

Не би сигурно. Тачно знаш које су особе склоне шврљању, а које нису. :)

АХхахахах, ово заправо значи, рокнуо бих јој мацолу да се онесвести, па би је шутирао док не почне да повраћа крв, а онда бих узео ненамашћен глогов колац и набио је на њега, док вришти у агонији.

Мици, сине, кол'ко ти оно беше имаш година? :)

10. Слушај бре курво, будеш ли се јебала около, има да ти овим истопим пичку уз музику са трећег албума Дарктрона.

Е па онда има и она право да каже: Слушај бре чобане, немој да си се јебао са неком, иначе има да узмем онај увијач за трепавице и да ти сјебем киту скроз, после ћу да направим експонат од тога је л' ти јасно бре?!

11. Е има курац право да каже, зна се ко је газда на кућу, јој пукнем бре шамар, је вратим у архајску Грчку.

12. Не би сигурно. Тачно знаш које су особе склоне шврљању, а које нису. :)

Ваљда ћу да научим и ај да препознајем то кад порастем...

Мици, сине, кол'ко ти оно беше имаш година? :)

16, ал' читала сам много болесне књиге и гледала много глупе филмове, па ми је траума од тога ;)

Е има курац право да каже, зна се ко је газда на кућу, јој пукнем бре шамар, је вратим у архајску Грчку.

ХАХАХАХАХАХА...колико дуго ти оно ниси имао девојку? :)

13. Е има курац право да каже, зна се ко је газда на кућу, јој пукнем бре шамар, је вратим у архајску Грчку.

Trolovanje, trolovanje, prepucavanje, trolovanje, lečenje kompleksa, trolovanje...

:bljuc, bljuc:

14. Има на некој теми од пре, нећу да рефрешујем блам.

15. Мици, постоји прави човек за тебе. То је Бурзум.
    Бурзуме, ево праве жене за тебе. Зове се Мици.

Погледајмо само:

Бурзум:
    Ако ја некад будем смувао неку рибу, има да јој после прве недеље везе бацим на астал Ровентину пеглу и кажем овако: Слушај бре курво, будеш ли се јебала около, има да ти овим истопим пичку уз музику са трећег албума Дарктрона.

Мици:
    Е па онда има и она право да каже: Слушај бре чобане, немој да си се јебао са неком, иначе има да узмем онај увијач за трепавице и да ти сјебем киту скроз, после ћу да направим експонат од тога је л' ти јасно бре?!

16. 'Ajmo, ko misli da je zaslužio 3 dana bana zbog spema, 'nek se sam javi. Brzo, brzo!!!

17. Мрмуне, грешни пред тобом стојимо, ал' можеш да се окренеш и одеш јер имамо сведоминирајућег Џимија који је грешан, али је мудо на сајту. Ћао. :)

И тако Џими споји све болесне душе, и оде на починак срећан и спокојан јер учини добро дело, а Бог му беше сведок. :Р

18. Moja cerka ce se zvati Janja. Bas mi se dopada. A sina necu da imam.

19. Hoćeš ako naletiš na mrča.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.