Prijava

Ja sam ovde nepuna tri meseca i skoro sam prešao 600, a pre nego što sam stigao do 500 već sam napravio 2 postera koja su otišla u odabrane. Ima dosta autora sa gorim rangom na definicijama od mene, ali su odlične posterdžije. Mogli bismo da uvedemo ograničenje od jednog, a ne 2 postera dnevno ili sankcionisati one koje forsiraju repostere i bajate fore (može i potpunim banovanjem ili samo oduzimanjem prava za poster).

Неко вријеме нисам залазио у овај дио форума и сад се запањих угледавши толико закључаних тема, већ по наслову очигледно бесмислених. Човјек треба бити јако стрпљив да би евентуално набасао и на неку активну и колико-толико смислену. Нису ми јасни њихови "отварачи" али ни модератори тј. првенствено администратор Кајзен што се бар повремено не бришу те будалештине.

popi pivo iskuliraj...

Колико дебилних тема са стране, ју...

ја сам очекивао да неки мој оде у одабране, али изгледа да немам довољно глупе постере за одабране...мора да се потрудим још мало

Gde treba da potpisem!

ja sam protiv ovoga, svako ima prava da pravi postere

nekom je glupo nekom je pametno. :p

Слажем се ... од кад је Вука променио аутфит - све је пошло низбрдо ... као да је неко дунуо у вабилицу за ометене у развоју ...

Kreteni su kao mravi. Pojedinačno su tupsoni, ali zajednica uvek nađe načina da preživi i prilagodi se novonastalim okolnostima. :)

Manite se ovog filozofiranja, defke cini mi se podlezu strozoj kontroli, udri bato 500 kao ogranicenje, napises glupost jes' da moze da bude u plusu ali brzo zavrsi i na groblju, eto vam filtracije,da bi neko kreten ispisao 500 boda treba mnogo vremena i pisanja po sistemu "i corava koka neko zrno ubode" za koje 80% nema zivaca.

A zar mislite da nije malo glupo sto se zahtevaju plusevi na defkama da bi napravio poster?
To su dva totalno razlicita tipa humora.. Ja licno nemam blage veze sa pisanjem defki,ne kazem da sam u posterima superstar,al bar imam visestruko vise pluseva od minusa (sto znaci da se ne svidjaju samo meni).

I sad ja ne mogu da napravim poster zbog tog ogranicenja,a defku nikad necu napisati..nesposoban sam za to..

Ajde vi sad "strucnjaci" likujte nad vasim uspehom,al ja i dalje tvrdim da je svaki moj poster bolji od onih koji trenutno izlaze na vukajliji..
Opet klasicno izivljavanje.. A i nije mi jasno,zbog cega mi se defka obrise a da nema ukupno ni 10 glasova..

svako ima prava da pravi postere

hahaha to je kao neko prirodno pravo?

Ako nisi sposoban da napišeš 3 prosečne definicije šta da ti kažem zahvali se onima koji spemuju sajt

Mislim da treba da se žališ Mudogaže! http://www.un.org/en/rights/

Postoji par autora koji imaju postere koji jebu kevu, ali nikad nisu napisali definiciju. Ne mo's ti natjerati coeka da pise defke, ako nece.

Kao sto sam i rekao,likujte jer ste vi "nadahnuti" i "svestrani"..

Mene defke ne interesuju,a vas koji likujete bih zamolio da odete i pogledate moje postere,pa da kazete da li su mi posteri retardirani.
A ovo kao sto su neki pominjali da se skuplja po 1000 i vise plusica na defkama,sto lepo ne napravite sajt samo za vas iskusne,i da ne dozvoljavate registraciju ostalim debilima.
Vi budite poseceniji od vuke jer imate cistu inteligenciju u vasim izjavama,a pustite nas da zivimo svoj zivot. Ako ti se ne svidja poster daj mu minus,predlozi ga za brisanje i cao.
Kao sto dajes plus jer ti se svidja,daj minus jer ti se ne svidja. A odnos plus minus ce reci da li je poster dobar ili ne.. pozz

Pa prvobitna zamisao sajta su definicije, ne moš ti naterati čoveka ni da dolazi na sajt, ako mu se ne sviđa :)

mudogaz...50 poena ...sta je to...3 prosek defke...u prvoj napljuj karleušu, u drugoj stavi neku internu foru koju imaš s drugarima dok gledate fudbal i treća definiši tip nekog prdeža...mož' i prebaciš 50 poena. pa posle pravi postere kolko ti volja.

Mene defke ne interesuju...

Trajni ban. Ćao.