Prijava

Па стварно. Шта се бре понашате ко хендикепирани, ако толико не можете, ај здраво, има сајтова за демоте колко оћеш па тамо качите слике.

Radikalni potezi, kao ovaj Blek Holov su jedino rešenje. A i smešan je u pičku materinu. :)

Black Hole ti si moj idol .

Možda je čovek mislio na one školske... Ćelije je osnovna jedinica građe i funkcije svih živih bića. - pa ko bi mu zamerio?

Mene defke ne interesuju...

Trajni ban. Ćao.

HAHAHAHAHHA!

Ја сам прво мислио да су постери страва. Нађеш неку смешну слику и онда ставиш коментар и то буде смешно, као на пример неко се намрштио, а ти напишеш "ал сам прдно" ахахахахаха. Али после кад су увели забрану да не може да се постави постер, ја сам морао да ставим неку дефиницију. Тад сам схватио да су дефиниције много боље, јер у постеру можеш да напишеш два реда, то је негде око 20-ак речи. Осим ако стављаш нешто глупо као "све о и на, а и у нечему...", а то није смешно па ће да се обрише. После се то кад се обрише тешко налази. Па, хајде нека буде 50 речи. Још ако слика вреди 1000 речи, то ти је негде око 1050. А у дефиницију можеш да ставиш више речи, па самим тим и да кажеш много више. А после сам сазнао да може и у дефиницију са стране да се стави више слика (дефиниција 200 речи, две слике по 1000 и Бог да те види), тако да неко ко нема право да поставља постере може да стави дефиницију:

Прдно сам

Погледај слику

Што сам прдно

и са стране може да постави неких слика људи који изгледају као да су управо прднули. Свако ко мисли да ово не би била смешна дефиниција, нек се сети да ли се насмејао сваки пут кад је чуо реч "прдно".

O Gospode Bože, baš nas ima raznih!

Pa to je zbog spemovanja. Al gluplji sam ja što sad ovo pišem nego oni koji se pitaju zašto je to.

Mene defke ne interesuju...

Trajni ban. Ćao.

brao majstore!!!

YouCantHandleTheTrut

ZA PRECEDNIKA

Trajni ban. Ćao.

пфффффффффффффф

A šta mislite da uvedete 50 poena i za pravljenje tema na forumu svaki dan se otvara minimum 5 tema na temu kmeeee brišete moje definicije ako već oće da otvori temu koja je vredna otvaranja nek se obrati nekom članu koji ima tih famoznih 50 poena

Do jaja ideja! Dule otvori temu. :)

Ne bih da dupliram već samhain pomenuo u prvom postu samo što svi pričamo samo o posterima :)

ма за све по 50 поена, да се одвоји жито од кукоља

Ja lepo kažem i za definicije 50 poena minimum da se stavi.

I da ne može da se registruje bez 50 pojena haha
Stvarno ranije nije bilo potrebno nisu se otvarale ove umobolne teme ko zna kad će posterdzije odustati od spemovanja

Mislim da je za otvaranje tema najbolje rešenje pvt moderatoru sa predlogom teme. I da samo moderatori mogu da otvaraju teme. Svejedno je ko je temu otvorio, bitno je koliko ona ima smisla. Mnoge teme odavno ne posećuju ni njihovi tvorci.

50 za komentare na definicijama i posterima, +50 za chat, +50 za komentarisanje na forumu, +50 za otvaranje tema na forumu, +50 za postere i svima kul :D