haha koji kretenizam.Potpuno nepotrebno.A ja istripovao da je bag,sad sam bacio u omiljene svojih prvih 20 definicija,od kojih eventualno jedno to zaslužuje.
U svakom slučaju kretenska novina.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa da, a još je mlađa od tebe, ti sad dođeš stara koka, hahahahaahahaha
Uostalom, ovdje sam objasnio : http://vukajlija.com/forum/teme/19845?strana=20#post_970827 :))))))))))
ahhaha ne zanosi se, tek nedavno sam saznala za tebe :P :namig:
Cestitam, a koliko i vidim, muzicki se obrazuje od malih nogu. :D
AHHAHAHAHHAA jaooo :D :D umirem
Počeo je da prebira po gitari :)))
hahahahahaha jbg, da nije polozaj najtinejdjerke na sajtu????
Šalabajzeru jel gitara novi čips?
patuljak xD brt, nikako da se naviknem da su stariji nizi od mene, pa da me jebes u glavu nece da moze xD
maloletna, ja sam se strasno zajebala sto sam stavljala slike, isprozivase me samo tako, :/ al' jebiga
ma boli te uvo, ti znas ko si i sta si i briga te :D
Sta ti je bre matrikse, moja razredna u osnovnoj je od najnizeg djaka bila niza za bar 5 santima, od mene za skoro dve glave.
Matrikse opustencija, bar sam postala "popularna" preko noci, bukvalno -.-
Nego sta se desilo s Vukom?
valjda kaizen nesto prcko opet :D pa sad jesi popularna sad me Dz smara, misli da te muvam -,-
A ne muvaš? samo sebe lažeš. :)
MD
'de si brate... jel su ti olindrali dva milimetra viska kose sa strane? :P :D
Ja se vrn'o.
Koja je trenutna tema?
EDIT:Koji bag,mogu sam sebi da dajem patrika.
'Esu. :)
hujo svima je tako, to nije bag, to je novina :P
EDIT: sta da muvam MD, vec imam neku drugu da muvam :P
Ma jak si. U tom slučaju, ja ću pametnicu, baš mi se svidža. :)
haha koji kretenizam.Potpuno nepotrebno.A ja istripovao da je bag,sad sam bacio u omiljene svojih prvih 20 definicija,od kojih eventualno jedno to zaslužuje.
U svakom slučaju kretenska novina.