Tinejdžeri vukajlije

1. Pa da, a još je mlađa od tebe, ti sad dođeš stara koka, hahahahaahahaha
    Uostalom, ovdje sam objasnio : http://vukajlija.com/forum/teme/19845?strana=20#post_970827 :))))))))))

2. ahhaha ne zanosi se, tek nedavno sam saznala za tebe :P :namig:

3. Cestitam, a koliko i vidim, muzicki se obrazuje od malih nogu. :D

4. AHHAHAHAHHAA jaooo :D :D umirem

5. Počeo je da prebira po gitari :)))

6. hahahahahaha jbg, da nije polozaj najtinejdjerke na sajtu????

7. Šalabajzeru jel gitara novi čips?

8. patuljak xD brt, nikako da se naviknem da su stariji nizi od mene, pa da me jebes u glavu nece da moze xD

9. maloletna, ja sam se strasno zajebala sto sam stavljala slike, isprozivase me samo tako, :/ al' jebiga

10. ma boli te uvo, ti znas ko si i sta si i briga te :D

11. Sta ti je bre matrikse, moja razredna u osnovnoj je od najnizeg djaka bila niza za bar 5 santima, od mene za skoro dve glave.

12. Matrikse opustencija, bar sam postala "popularna" preko noci, bukvalno -.-
    Nego sta se desilo s Vukom?

13. valjda kaizen nesto prcko opet :D pa sad jesi popularna sad me Dz smara, misli da te muvam -,-

14. A ne muvaš? samo sebe lažeš. :)

15. MD
    'de si brate... jel su ti olindrali dva milimetra viska kose sa strane? :P :D

16. Ja se vrn'o.
    Koja je trenutna tema?

EDIT:Koji bag,mogu sam sebi da dajem patrika.

17. hujo svima je tako, to nije bag, to je novina :P

EDIT: sta da muvam MD, vec imam neku drugu da muvam :P

18. Ma jak si. U tom slučaju, ja ću pametnicu, baš mi se svidža. :)

19. hujo svima je tako, to nije bag, to je novina :P

haha koji kretenizam.Potpuno nepotrebno.A ja istripovao da je bag,sad sam bacio u omiljene svojih prvih 20 definicija,od kojih eventualno jedno to zaslužuje.
    U svakom slučaju kretenska novina.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.