Tinejdžeri vukajlije

1. Paseš, Hujo, paseš. Nije novina, vidiš da je stavio i gej smajli na kraj rečenice. :)

2. Pasem izgleda jebiga.
    Nego sam video da se to još nekome dešava,pa pomislio ko zna,možda su i to ubacili.
    Dakle ipak sam dobro prošao.

3. jbg ja pisem smajlije od kako imam fb, net uopste, nije pederski smajli, nego ogromna mana -,-

4. Svima se to dešava. I ostali bagovi koje imaš, imamo i mi. Uvek tako bude kad Kaizen drkenjiše po sajtu. Će da bude sređeno. :)

5. MD rekao da ce biti PAR novina, ne samo ono za teme nego i to, jos mi ktitori mozemo sa posterima isto sto i sa defkama

6. nije pederski smajli

ma neeeeeee

7. "Ma jak si. U tom slučaju, ja ću pametnicu, baš mi se svidža. :)"
    zar ti nisi ozenjen? :P :D
    ti znas da pametnica tebe obozava :D

8. Oženjen više puta. I još imam u planu. Šta ću, neodoljiv sam. Al' jebem li ga, ostaviću ih sve zbog tebe. :*

9. jaaaw mwah mwah hahahah
    Ja te volim, je te obozavam, ja bih s tobom da se khm zajebavam :P :*

10. Budis u meni osecanja za koja sam mislila da su davno zaboravljena ;) <3 Phahahah

11. Ja ne jebem, ja BLASFEMIŠEM!!!

12. Definicija na Vukajliji - besplatna
    Poster na Vukajliji - 50 poena sa definicija
    Gledati kako dvojica likova muvaju Džimija - NEPROCENLJIVO!!!

13. Budis u meni osecanja za koja sam mislila da su davno zaboravljena ;) <3

Ja sam svoja potisnuo duboko zbog svih neuzvraćenih ljubavi, al' kad sam tebe video, sve je navrlo i opet se osećam srećno. :*

14. Taj rad Lole.Dzimi jedi bre govna.Prvo Tačkica pa ovo.Nije ti kul...

15. MD
    aahhahahaha :D

LnulaL i Cenotaph
    Ljudi ja stvarno ne znam na cemu ste vi, al' mora da je nesto zajebano :D

16. Pametnice, ljubavi, ja odoh. :* LOLe i Ceno, vi razmislite čiji bi dupli to mog'o biti. ;)

17. Ljubavi mozda ides odavde, al' iz mog srca nikad... <3 ;)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.