Tinejdžeri vukajlije

1. Vratio sam se.Razočaran...

2. Ovde je lepo to što smo svi jednaki pa možeš reći čoveku od četr'es' i kusur godina da jede govna, i da izneseš zašto si to rek'o i da se uvaži.

Edit: Onda te banuju zato što si nezrelo derište koje je reklo čoveku da jede govna.

3. Ceno, pa sto si razocaran?
    MD- istina je sve sto si rek'o, al' ja sam i dalje radoznala :D

4. op pogresna tema, ispricavam se.

5. Razočaran sam što Pametnica nije Dzimi.Posle bih mogao da zajebavam ljude...

6. A kako se ti zoves? :D

7. Razočaran sam što Pametnica nije Dzimi.Posle bih mogao da zajebavam ljude...

Ode sve u kurac.
    Šmrc.

8. Ma daj, sad se svi razocarali u mene :(

9. а јел имаш некакве везе са џимијем? типа млађа сестра? сестра од тетке од свастикине свекрве?

10. MD- znam, znam <3
    Reme- Pa nem' co'ece, sto mislis da imam?

11. Pametnice ja sam Stefan.Provjeri ptv...

12. Ја сам Обилић , Милош Обилић ...................

13. Cika Obilicu, sto Vas onda zovu "Laki"?

14. Upoznaj Obilića, malo je na stendbaju na oriđinalu. http://vukajlija.com/recnik/autori/5626

15. Откуд ја знам , полудео свет , и ја се чудим ал ми мало глупо да питам........

16. Laki je legenda sajta...

17. Лаки је ЛЕГЕНДА

18. Auu cika Laki, pa to ste Vi... Izvin'te sto persiram, al' rece mi Dzanki da mi mozete tata biti, nadam se da Vam ne smeta :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.