Tinejdžeri vukajlije

1. Aj em Ledžend!
    A zovem se Nemanja.

2. Drago nas je.. Negoo preporucite mi neku dobru knjigu, idem na neke terapije svaki dan i smaram se sat i 30 minuta, al' nemojte neku ljubavnu, to me ne zanima ;D

3. AAAAAAAA PIRATERIJA...

4. Drud - Den Simons
    To - Stiven King
    Igra anđela - Karlos Ruis Safon

5. probacu da nadjem tu igra andjela.. :D
    nasla sam nesto o njoj, misliim da mi odgovara :D
    ostali izgleda ne preteruju s citanjem :D

6. Pa ne znam da li si čula za knjigu "Senka vetra".
    U svakom slučaju,bila neki bestseler,a i isti je autor.

7. Negoo preporucite mi neku dobru knjigu, idem na neke terapije svaki dan i smaram se sat i 30 minuta, al' nemojte neku ljubavnu, to me ne zanima ;D

Priroda i Društvo.
    Izvini nisam mogao odoleti.Stvarno sam debil.Evo pročitaj Autostoperski vodič kroz galaksiju - Daglas Adams

8. Sad sam nasla, istrazujuci autora, igra andjela je novija :D
    Ii ostatak ekipe- poiskacite, jos nije vreme za spavanje :D

9. Што се мене тиче , мали Боба је ненадјебив!
    http://www.puddingbench.com/images/little_bobo_full.jpg

А Џанкс Џокс уме понекад да претера , нисам ја толико матор ,на овој теми има маторијих од мене :)) Да бих ти био ћале морао бих да будем способан да направим дете у седмој години а признаћеш за то треба баш да будеш таленат (оно....није да ја нисам таленат...)

10. Ceno
    cula sam da je dobra, moram i nju procitati :D

11. 7 godina? pa de si mator? al' zajebava ovaj Dzankiii... strasno :D

12. Svi zajebavaju.Navikni se na to...

13. Један је тако зајебавао брата Лакија, ево јуче му било 40 дана, отидох да упалим свећу.

14. Ja odoh.Pozdrav svima...

15. Dzanki bre, sta imas da kazes povodom transfera Andija Kerola u Liverpul? Pitam bez zajebancije... sta mislis, kako ce vasi da potrose onih 35 mil?

16. Не знам, нама газда кладионичар :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.