Drago nas je.. Negoo preporucite mi neku dobru knjigu, idem na neke terapije svaki dan i smaram se sat i 30 minuta, al' nemojte neku ljubavnu, to me ne zanima ;D
А Џанкс Џокс уме понекад да претера , нисам ја толико матор ,на овој теми има маторијих од мене :)) Да бих ти био ћале морао бих да будем способан да направим дете у седмој години а признаћеш за то треба баш да будеш таленат (оно....није да ја нисам таленат...)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ЈА СУМ НИКОЛА
Aj em Ledžend!
A zovem se Nemanja.
Drago nas je.. Negoo preporucite mi neku dobru knjigu, idem na neke terapije svaki dan i smaram se sat i 30 minuta, al' nemojte neku ljubavnu, to me ne zanima ;D
AAAAAAAA PIRATERIJA...
Drud - Den Simons
To - Stiven King
Igra anđela - Karlos Ruis Safon
probacu da nadjem tu igra andjela.. :D
nasla sam nesto o njoj, misliim da mi odgovara :D
ostali izgleda ne preteruju s citanjem :D
Pa ne znam da li si čula za knjigu "Senka vetra".
U svakom slučaju,bila neki bestseler,a i isti je autor.
Priroda i Društvo.
Izvini nisam mogao odoleti.Stvarno sam debil.Evo pročitaj Autostoperski vodič kroz galaksiju - Daglas Adams
Sad sam nasla, istrazujuci autora, igra andjela je novija :D
Ii ostatak ekipe- poiskacite, jos nije vreme za spavanje :D
Што се мене тиче , мали Боба је ненадјебив!
http://www.puddingbench.com/images/little_bobo_full.jpg
А Џанкс Џокс уме понекад да претера , нисам ја толико матор ,на овој теми има маторијих од мене :)) Да бих ти био ћале морао бих да будем способан да направим дете у седмој години а признаћеш за то треба баш да будеш таленат (оно....није да ја нисам таленат...)
Ceno
cula sam da je dobra, moram i nju procitati :D
7 godina? pa de si mator? al' zajebava ovaj Dzankiii... strasno :D
Svi zajebavaju.Navikni se na to...
Један је тако зајебавао брата Лакија, ево јуче му било 40 дана, отидох да упалим свећу.
taram param dam dam...
Ja odoh.Pozdrav svima...
Vozdra Ceno. :)
Dzanki bre, sta imas da kazes povodom transfera Andija Kerola u Liverpul? Pitam bez zajebancije... sta mislis, kako ce vasi da potrose onih 35 mil?
Не знам, нама газда кладионичар :)
www.dramabutton.com