Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Reci Dzankee, ovde smo svi manijaci.
Kako je lako pokrenuti temu... inace nisam krstena, kazu da sam zato ispala nenormalna, ja im ne verujem... dzanki reci
Otvori nam dušu džanki.
Нећу...атеисти су помало нижа раса...ако ћемо тако
ša te boli kurac đanki što je ateista, to znači da daje pre braka.
e moji vi, cega se setiste :D
Kod mene svi vernici, ja kršten, i boli me močuga. Ne gotivim to i blasfemišem gde god stignem.
Ето видиш да не знаш
Možda se varaš.
MD
ti si moj co'ek <3
Nije to teško iscenirati ni kad je riba hrišćanka.Malo zasečeš vene ovo-ono,i tu je krv.
Rešena stvar.
Ajde Dzankee!!!
Нећу бре.
Ajde bre džale neće do sutra da te čekamo!
Dzanki, ce postujemo mi i tvoje misljenje, samo razvali, nemoj da te molim
Žensko si,nije na tebi da moliš.
Ajde kad sam ja rekao da maloletnoj ribi nabiješ ćebe na glavu dok je siluješ na zadnjem sedištu, možeš i ti svoje da kažeš.
Ona je moja žemska, neće da moli nikoga.
Au jebote šta si ti rekao!
A pustite džankija,pravi se mačo.
MD pa ja sam i rekao da ne treba da moli.
To geneski treba mi da radimo.
nece, zato i ne veruje u boga, nece da ga moli :D
Ja masem krstom gde stignem, mada sam bas nesto skoro razmisljao, ako je masturbacija greh ko sto se pripoveda, konzumacija alkohola, laganje (izbegavam u sirokom luku ali kad treba opravdati casove redovno praktikujem), slusanje "sektaske" muzike, i jos par stvari, onda sam ja samo vernik na papiru koji ocita molitvu samo za slavu jer je niko drugi u kuci ne zna. E onda ako sve to radim, ne kajem se, a masem krstom, ispadam licemUr, a licemerije mrzim iz dna duse, i tako vec nekih nedelju dana mozgam. Reko bih da se vracam na agnosticizam, sta znam.