Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Бог се пише великим словом, као прво.
Одо да се купам.
Ko izmisli tu glupost da je masturbacija greh?!?!
Dzankee dam ti plus na svaku defku ako kažeš.
Hujo kad budem imao vise energije, ispricacu ti sad me mrzi stvarno... mora mnogo unazad u vreme da se vracam.
Masturbacija je greh ako ju praktikuješ iako pored sebe imaš neku koja daje.
Ovde se slažem sa džankijem.Čak i ateisi treba da poštuju veru,i neke osnovne običaje.
EIDT:Znači ako nemam ribu,a bacam ga,nisam grešnik?
Nisi Hujo, ja kad ti kažem.
Hujo, nisi gresnik vec seksualno neizivljen.
da, "bog" se pise velikim slovom. Jasnoo je zasto- iz postovanja, ja bog ne pisem velikim slovom, jer ako ne verujem u boga zasto bih ga postovala, mada svako ima pravo da veruje, to pravo ipak i ja postujem
Ali opet,time što Bog pišeš malim slovom,vređaš vernike.
A i smanjuju ocenu iz srpskog na tome u nekim srednjim.Kreni da se privikavaš.
Do jaja.Nisam grešnik,samo sam bolesnik.
Odo sad da dokrajčim podstanark,ostala mi u frižider,a džabe ad se baca.
Vid' sad.. Nema nikog
Ja pišem ime malim ako osobu ne poštujem. Velikim ako poštujem, logično. Tako da je bog kod mene malim.
Možda se samo ne osećaju dovoljno intelektualno uzvišeno da bi diskutovali o ovako ozbiljnoj temi.
Ako se dobro secam, pravilno je pisati Bog velikim slovom ako se odnosi na hriscanskog Boga jer nigde njegovo ime nije navedeno te je Bog u ovom slucaju vlastita imenica. Provericu ovo za svaki slucaj.
Ljudi ovde pišemo o seksualnim iživljavanjem nad maloletnicama. Pustite religiju.
rnrt-rain
e vidis, to je vec nesto drugo
nego meni nije jasno u toj veri, jel njima Isus ustvari bog?
Elektricar
co'ece da nisi malo opterecen seksom? o.O
Očeš tako?
Ja ću da čekam da maloletnica ode,pa ću onda da počnem da pišem.Inače će da mi vuče traume.
Man'te se vere, preopširno je to za nas. :)
pih, al' ste nekii