Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ОДО ЈА !
Aj u zdravlje Dzanane, no ne rece mi, odgovara li jaretina, svinjskog pecenja nema za ovaj rodjendan.
I vi ste mi neki djentlmeni... Laku noc Dzanki
Pametnice, zajebala si se debelo ako si mislila da ces ovde naci dzentlmene.
cao Dz, pametnice nisu to djentlmeni to su menadzeri xD
ima jedan :P
rnrt je u pravu, sve manijak do manijaka.
vidim, manijace, vidim :D
al' ima jedan :D
Dobro, ima ovaj tvoj mentalni, ali on je dzentlmen jer je mentalan ( ko sto mu i sam nadimak kaze) xD. Mi normalni smo zagoreli nedzentlmeni.
Најгори су интернет џентлмени. То су већином неки перверзњаци који капирају да је то најлакши начин да дођу до неке виртуелне пичетине.
Држ' се ти боље ових искрених овде :)
Mršte! Ja sam uvek džentlmen. Majka me je tako naučila. :)
Jes' vala... Vise volim iskrene, neg' djentlmene, al' maj darling je faca... Nego mene zanima koje je godiste elektro nasilnik, posto smo utvrdili da mi laki ne moze biti tata :D
Elektricar, mislim da spada u tinejdzere samo duhom.
Pametnice, pa zar nisam iskren?
MD- ti si iskren djentlmen, jedan i jedini :P :*
Pametnice, nemoj da verujes metalikama!
Ja sam 89-o ako vas baš zanima. Isto kao i Laki.
Tenk ju, maj lov. E, da s' pofalim, napis'o sam defku. Dugačku. Besmisleno dugačku.
Тата у овом смислу или? ...........
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/eb/Who%27s_Your_Daddy_(movie_poster).jpg/220px-Who%27s_Your_Daddy_(movie_poster).jpg
Laže dvofazni šteker, on je dete. Laki mož mu bude deda. On je '90. Valjda