U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Znaci ne moz' da nam budete calci ali ste ipak tinejdzeri samo duhom, nema veze, i Salabajzer ima vec i sina pa se ponekad pojavi ovde.
Ahahaha koja tema.
elektro nasilnice
pih i onda kazu da ste matori... Dobro da ste tinejdjeri-niste, al niste bas ni old skul :D
MD-ajde, sad cu da je citam :D :*
Laki- nemam komentar :D
E pa Mentally kad ti moz' da se falis za defku mogu i ja za slike, naso sam prevoznika sa jebace, i cale je uslikao vuCa u sred grada.
Laki, brate moj...
Zapravo, Laki, imam komentar, tj pitanje
- na cemu si?
јел тачно да су паметница и малолетна будала једна те иста особа?
nije tacno, sto?
Ne Šomi, Maloletna ima 16 godina i lepša je hahaha.
i ja kazem :D
онда је неко шизофреничар.
Lepša od moje drage? Ne bulazni.
Nikako. Razlika u literarnom izražavanju je očigledna.
Ahaha svi manijaci Vukajlije ujedinite se!
не пратим толико њихово бивствовање овде, ал су се појавиле неке инсинуације, па реко да питам...
Reci ti meni Somi, od koga si ti to cuo? ako nije problem...
Jebo majku, docekao sam kraj skidanja kompletne diskografije Anihilejtora, red bi bio da odem da spavam, ali pitanje je, hocu li?
Samo ti idi, ne brini za nas.
Anajalejtor je odličan.
Samo insinuacija. Inače bi' bio preneražen ili čak odušvljen podvajanju jedne ličnosti. Takva varijacija bi zaslužila pohvalu ili gnev.