MD
laku noc, maj darling...
Culle
po meni je maloletna dojajna, u nedostatku boljeg izraza, ako se vratite malo u nazad, videcete kako smo se nas dve skapirale :D
Drezdis u cilju tinejdzrisanja, a tinejdzerisanje je jako besmislena radnja koja se ni na sta ne fokusira, a posto je ova tema o tinejdzerima, ni ona sama se ne fokusira ni na sta.
Znam da jeste, ali nisam znao kako se izgovara. I ja imam 5 iz stranjskog....eeee....
Culle koristi velike reči. Culle je kul.
Culle
Shvatili smo da se lozis na maloletnu :D
I da si super-kul
Ahaha ovaj skida muziku, a i ne zna kako se zove grupa.
Culle je kulturan i pismen covek, a ume coveka da nasmeje i to posteno, a ja ispadam udjguz, e do kurca...
Паметнице ,сигурно је зајебан тај прелазак са ћирилице на латиницу зар не?
Zna da je na stranjskom Anihilator, al' ne zna na naški da kaže. :)
ARČER se vratio, čuvajte se.
Laki
Sta koji kurac? o.O
Bas tako.
http://vukajlija.com/posteri/privatni-prevoznik-sv-67881.jpg?1296915348 Arceri, ovo je specijalno za vas.
ахахахахаха добар добар .....
Shvatili smo da se lozis na maloletnu :D
I da si super-kul
Samo volim konverzaciju. A i lepo prozu i poeziju piše. Biće nešto od nje. Ne smatrate valjda to ništavim, niste valjda nihilisti.
Vidiš ovo iznad, e to je udjguz!:)
ala ste se vi raspiasli koj moj, odo ja da spavam, jebemti skolu, laku noc svima
Opet smo skrenuli sa teme ljudi, ajde malo se organizujte!
Ja ne merem da gledam više, a i sjutra moram u školu, čisto da vide da sam živ. Odoh da sanjam Pametnicu, kad mi već u krevetu nije. Lepo spavajte. :)
Elektricare, poJenta ove teme je ta da nema poJentu.
Aj Mentalac moj ti uz put.
Kako nema pojentu majku mu, šta ja onda dreždim ovde?
MD
laku noc, maj darling...
Culle
po meni je maloletna dojajna, u nedostatku boljeg izraza, ako se vratite malo u nazad, videcete kako smo se nas dve skapirale :D
Drezdis u cilju tinejdzrisanja, a tinejdzerisanje je jako besmislena radnja koja se ni na sta ne fokusira, a posto je ova tema o tinejdzerima, ni ona sama se ne fokusira ni na sta.
Vidiš to je već dubokoumno sranje koje ima smisla.