Tinejdžeri vukajlije

1. Ууууууу ћебенце , не бих желео да сам на твом месту паметнице! Ћебе објашњава! :) реално ћу обавезно то да пробам следећом приликом , али гарантовано ће ми бити смешно :))

2. Ја да почнем , ево......... ------->>>

3. Koja sam ja debilka... On otisao po cebe, a ja mu rekla da se posveti.. :D

4. Hmmm jel slucajnost to sto sam ostala sa dva manijaka na temi? o.O

5. Juuuuhuuuu, ima li kooooga?

6. Прво се скинем го , онда уђем у каду и укључим туш али прво попрскам врелом водом керамику да ми не буде ладно на стопалима.Прво попрскам ноге па пишона , па гузу па стомак , леђа, груди , рамена под мишку , па главу.онда исто то ал од горе па на доле.Обавезно пишону заврнем кожицу и испрскам га тушом ,јебига , натопи се вагиналног сафта па кад то остоји не мирише баш лепо.Затим се насапуњам шампоном по целом телу и глави и истрљам се , поготово пишона јер пишон је витални орган.Понекад ми се пишон дигне за време туша па ја погладим по глави али га не масирам.Често и пишам под тушем јер ме врућа вода лепо опусти.Кад сперем пену са себе лепо се обришем и обучем и то је то.

Ај сад ти....

7. Jaao, a ja mislila da cemo da pricamo o Baruhu de Spinozi, jebiga, vise mi se svidja ta tema :)

8. Nisi sa dva manijaka ostala Pametnice, evo ga i treći.

9. Nije to nista, Snezana je bila sa 7 patuljaka :D

10. Мислио сам да си ми дала право избора са оним "Зашто ти не би почео?" ...а ако је тако ,ајде сад ти први почни....

11. Sumnjao je u tvoju kopetentnost u vezi tog jevrejina pa mu je lakše bilo da bude banalniji.

Jes, vala Laki ovo što se tiče šoranja, živa istina, tuš opušta opasno.

12. Ijuuuu tako mlada a tako razmišlja.

13. Laki, mislim da je bilo i vise nego jasno da na drugu ponudjenu temu ja necu pisati, tako da zakljucujem da si sve ono napisao u cilju eksponiranja "pisona", ali to me bas i ne zanima... Reme- kako to, po tebi, ja razmisljam?

14. Evo mene, išao sam nešto do pošte.

15. Culle
    Ako je sumnjao, sumnjao je s razlogom, jer o Baruhu Spinozi znam da kazem samo ono sto zna i Vikipedija :D

16. I on, a i mnogi drugi uključujući i mene. To mu je uzgredno palo na pamet, setio se iz srednje, verovatno.

17. Ja volim da stavim krem u palačinke. Ako nema krema nije loš ni džem.

18. Зар ти не би требало да спаваш или тако нешто?А неееее ви штрајкујете зар не.....
    Ајде да причамо онда о дефиницијама...........мојим дефиницијама, да их глорификујемо и дижемо у небеса....
    Или , да причамо о америчком рвању?

19. Reme
    Izgleda da sam ja davno prevazisla to sto je primereno mom uzrastu... :ceznjiv pogled:

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.