E Laki šta misliš da li Big Show može da dobije Pogrebnika? Znam da je jednom Umaga donosio neku kozu i kokošku u znak izvinjenja u ring, a ovaj ga je otresao ko slinu.
I ja volim da stavim krem u palacinke i mlevenu plazmu, takodje...
Zapravo moja skola ne strajkuje, tako da ja dans ustajem u 6:30, ali navikla sam da ostajem bludna, khm, budna do kasno :D
Ring name(s) (The) Big Show1 2 The Giant
Paul "The Great" Wight
Showkishi
Billed height 7 ft 0 in (2.13 m)3 Billed weight 485 lb (220 kg)3 Born February 8, 1972 (1972-02-08) (age 38)1 Aiken, South Carolina4 Resides Tampa, Florida1 Trained by Larry Sharpe1 Jim Duggan1 Glen Ruth5 Debut July 16, 1995
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja volim da stavim palačinku u krem.
Куле , мојне тако , зар ти сумњаш у моје знање?То је моја сфера интеросовања између осталог.....
Hahaha palačinku u krem!!!!
E Laki šta misliš da li Big Show može da dobije Pogrebnika? Znam da je jednom Umaga donosio neku kozu i kokošku u znak izvinjenja u ring, a ovaj ga je otresao ko slinu.
I ja volim da stavim krem u palacinke i mlevenu plazmu, takodje...
Zapravo moja skola ne strajkuje, tako da ja dans ustajem u 6:30, ali navikla sam da ostajem bludna, khm, budna do kasno :D
Ма нема силе , Погребник не може да изгуби меч ни од кога , осим на неку превару или интерфиренс , ......Погребник је мртав човек који хода!
Reme
jel jos uvek pricamo o palacincima? aj dont tink sou o.O
Lolololo :) ni moj vrtić ne štrajkuje.
Pogrebnik
to je andertejker?
Vidi ovo
Ring name(s) (The) Big Show1
2
The Giant
Paul "The Great" Wight
Showkishi
Billed height 7 ft 0 in (2.13 m)3
Billed weight 485 lb (220 kg)3
Born February 8, 1972 (1972-02-08) (age 38)1
Aiken, South Carolina4
Resides Tampa, Florida1
Trained by Larry Sharpe1
Jim Duggan1
Glen Ruth5
Debut July 16, 1995
Težina 220 kilograma
E kako mrzim kad mi gomila random glupih definicija izgura dve definicije na 4-5 stranu.
Cule!
Kule ne viči, inače nema mleka za tebe.
Ма џаба му тих 220 кила , Јокозуна је има 350 кила па га Погребник саранио , једино га Батиста 2 пута добио на ферку.....
Odoh ja da spavam... Laku noc, manijaci (Laki, Elektro-napasnice i Reme)
Culle- ti nisi manijak i to je pohvalno :D
Laku noć Pametnice. Upoznaćeš ti Culeta tek, on je veći manijak od mene. :)
Ма јок бре , седи још мало не мораш ни да спаваш.....
A sa kim spavaš?
Dajte mi dobar razlog da ostanem!
Reme-
sama
Potrebna si nam. Eto ti dobar razlog. A sad budi čovek i ostani.