Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
moderna politicka scena
Ohohohoo NOVA VEZA
Jes.Milica end ja smo u rileješnšipu...
Da li čovek ima pravo da se ubije?
I mnogo se volimo. Nikad se nismo upoznali ali naša ljubav je čista.
Odoh da završim nešto, eto me za 10-ak minuta -.-
Edit:
Ne.
Čista kao suza...
Cule naravno.Tvoj život ima svrhu koju ti odabereš.
Culle postoji jedna reč koja se zove - guglaj :D
Јел има човек право да чита милфаче ?
'Ajde da kažem da nisam robotizovan do te mere i da volim nekad da do konkluzija dolazim na osnovu zdravorazumskih, laičkih razmišljanja. Ako guglaš svaku premisu, ti si robot. Idi u Japan. Radi za dž. Ne treba ti plata, ni penziono ni socijalno. Ni žena. Ni deca. Izguglaj ih. Jednostavno. Hoću bebu. ENTER.
Znači smrt, je jedna od svrha?
edit
Starija literatura ženskih pisaca i nije nešto zastupljena. Barem ne u realizmu. Probaj antiku. Čitaj pesnikinju Sapfo.
Evo me.
Svaki čovjek odabere put.Donosi odluke koje ga vode tim putem.Pogrešne odluke i mentalni sklop čovjeka ga navode na samo-destrukciju.I na kraju kad se ubiješ ne možeš reći da tvoj život nije imao svrhu.Odluke koje si donio pokrenule su masu stvari.Uticao si na život ljudi oko sebe...
EDIT:
Sad mogu slobodno da dišem...
Šala, htedoh da se izreklamiram na račun tuđe nesreće, izvini... Što hoćeš da se ubiješ Culle, ja sam zaista dobar sa tim savetima i verovatno ću da upišem ono palamuđenje od psihologije pa da pomažem ljudima...
Књиге су за људе који не знају да се бију...
ЈА ЈЕБЕМ
dž grešiš, ja čitam knjige pa bijem kao nenormalan, baš sutra idem u Kraljevo da bijem :)
Po mome mišljenju samoubistvo je jedna čista glupost. Znam da treba imati hrabrosti ali ako te baš nije neka muka natjerala onda je meni to egoizam. Misliš na sebe, na svoje probleme i da će tebi biti ljepše na onom svijetu. A zbog toga će još neko duhom da umre, da se tako izrazim.
I takvi ljudi ne cijene život.
Za tri nedjelje idem drugarici na godišnjicu. Sve bih dala da je vidim još samo 5 minuta. I ne samo ja. A kad joj vidite roditelje dođe vam da plačete koliko su potišteni.
I neko bi sve dao da nekog vrati među žive a neko će zbog gluposti da se ubije. Eto tako.
Ја не бијем, бије мој секјурити
Ja ne mogu jos da umrem, moram nesto vazno da obavim u zivotu.
Kad to uradim onda mogu sta ocu.
Zar su odluke i sklop odvojeni?
Znači, ima raja i pakla. Pošto mogu reću da je moj život ima svrhu. Moram negde to da kažem.
Ti si znači vernik koji priznaje ljudima pravo na samoubistvo sa mogućnošću postsmrtnog komentarisanja. Novo učenje. Imaš rezerve, to je zanimljivo.
edit
Neću ja, to jedan moj ortak, fin momak, pa da se raspitam za njega. U muci se poznaje drugarstvo.
О чему причате ?
Ma uhvatili da pričaju o samoubistvima, ne znam šta im je.