U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne zamjerite na vulgarnosti, ali reci tome drugu da se nosi u pičku materinu i da ne sere. Ti si razuman pa pričaj sa njim, ne znam šta su se ljudi ovoliko danas otuđili da bi odma' da se ubiju, gotovo i da ne razgovaraju.
Odoh da gledam Dr House-a.
Pa da.Tvoje odluke mogu da ne odgovaraju tvom sklopu, duši, mozgu, razumu kao god to želiš nazvati.To predstavlja ono što ti jesi, a tvoje odluke ono što činiš...
Ti si znači vernik koji priznaje ljudima pravo na samoubistvo sa mogućnošću postsmrtnog komentarisanja. Novo učenje. Imaš rezerve, to je zanimljivo.
Ima li ova priča svrhu ili da mjenjamo temu?
Др Хаус које говно од серије..хахаах
ОДО ДА ГЛЕДАМ СУПЕРНАТУРАЛ
Džanki, tebi je sve sranje. Da li ti uopšte udišeš isti kiseonik kao mi ostali smrtnici?
Što kaže Duško Dugouško ili Patak Dača, ili neki drugi diznijevac "U kosmičkom smislu, da".
Ма, то ти је претеривање, а и скроз погрешан глумац
E pa moraćete da nastavite bez mene.Odoh da gledam u plafon.Čuvaj se maj lov...:*
Zdravo, maj lav. Laku noć. MWA.
Edit:
:*
Цулле!
здрао и осталима :)
i ja da se priključim :D
Цулле!
Halejeva kometa je češća od tebe.
Lepo je da si tu.
;)
Од мене? Ти си тај кога нема :)
Гдес, какос и те ствари?
Ne gađaju nam se termini, izgleda. Kurva sudbina. Da se tako balaševićevski ili nevernobebski izrazim, ako me razumeš.
Evo pokušavam da ostvarim virtuelni socijalni kontakt sa vršnjacima.
Životarim. U rijalitiju.
Ti? Imaš li mobilni? Ili sam BO nešto loše razumeo? :)
Ја ево патим. Субота је увече, а ја немам пара, да се тако вампирски изразим.
И ја покушавам исто то, тај контакт да остварим. :)
Немам мобилни, изгубила га. Ал' то вече се провела боље него икад па оно, јеби га :)
Dobro vece sajber svete, kako ste?
Ma fiksni je mama!
Ja sam imao ponudu da dobijem nov, ali to je umnobolno. ŠKK?
Samo ne pominji taj novac, oko mene su i ovako sve neki materijalisti, farmofili i wannabe društvenjaci koji izlaze da ispune formu.
ja večeras ne spavam :) biću kao vampir :D
Јест' фиксни мама, али ја га изгубила 2 ста пре рођендана а људи ми слали поруке. Када кажем људи мислим на спешл људе а никада нећу сазнати шта је писало. То мене једе!
А јетру ми ништа не једе. Око тебе материјалисти? Око мене нико јебем ли га.
Srećan rođendan? U fundamentu?
Ja sa bre zarobljen u krugu. Bolje ti je tako.Hoću svoj krug. K'o onaj ekaveov : )
Jebemliga,ni oko mene nema baš mnogo ljudi...
Meni je veliki problem prilikom nalaženja društva,to,što živim u malom gradiću gde te svako na neki način zna,a i u većini slučajeva ti novi ljudi koje upoznam ispadnu seljačine.... zbog toga se nekako držim jedne iste grupe ljudi uz povremeno upoznavanje nekog novog naroda :)
I da,slažem se sa kuletom,fiksni je keva :)
Ako su ti toliko posebni,onda otprilike znaš šta su ti poslali! ;)