Tinejdžeri vukajlije

1. Znači kako mene neće da uhvatim termin ovde!
    Kad ja pokušavam da oživim temu,nema nikoga,a evo sad odem na 2 dana,o'ma se svi pojave!
    Zar sam toliko strašan?!?!

2. Ma nije to, samo se pojavljujemo u različitim terminima :D
    Nije više raspust pa da svi stalno visimo :D

3. Ременски, како било на окупљању ?

4. Bilo odlično. Bilo nas tridesetak. Zajebancija.

5. Zdra'o ljudi.
    A to bilo okupljanje Vukajlijaša?

6. Jeste bilo, u Beogradu. Bilo dosta Vukajlijaša. :)

7. Što ja ne znam za to?
    Pa ja bi došao.
    Nemoj mi odgovarate pitanje je retoričko.

8. Trebali bi i u Nikšiću organizovati. I onda sjedim ja sama kod konja. lolol

9. Brate Hujo, čak je i Koštunica znao za okupljanje, a ti nisi. Čoveče 10 dana se po forumu priča o tome. Mislim nisi mi jasan. :)

10. Ma čovjek je bez interneta kući :D
    Znaš ti koliko je to teško :D
    :prisjeća se takvih dana i tuga obuzima njeno srce: lolo

11. Kako nam ova tema elegantno umire.

12. Ljudi tema umire :(
    Hmm sad cu da filozofiram, da pokusam da je ozivim.
    Znate one dane kad ustajete bezvoljni, bez energije, motivacije i volje za dalje. Zanima me sta vas gura, da li pokusavate da se opustite ili trazite volju za akciju? Sta vam vise prija.? Ja cu reci za sebe. Zavisi od dana, nekad mi dodje, pa pustim klasicnu muziku (to je cudno i za mene) i jednostavno gledam u nebo (ne mogu u more, u planine, zivim u Sremu pa mi ostaju samo nebo i polja), pokusam da se oslobodim svih misli, da ne mislim o losim, ali ni o dobrim stvarima, da se prosto ispraznim, al' nekad me to povuce jos dublje. Nekad razmisljam, trazim dobre stvari, ako ih ne nadjem ubedjujem sebe da to ne znaci da one ne postoje :). Nekad krenem u akciju, okupim ekipu i pustim da stvari idu spontano, s pravim ljudima ti ne trebaju planovi, zar ne? Samo se trudim da se ne ubedacim. Nervira me kad je neko ubedacen. Brate nemamo bas toliko vremena, zar ne?
    "Ona klinacka kriza, kad sve k'o fol nema smisla
    Ti se drugacije obuces, al' faca ostaje ista"
    Mi ostajemo mi. Verujem da svako od nas poseduje sve dobre, ali i lose osobine. Sta cini osobu "dobrom"? Tesko pitanje! Da li su to dobra dela ili nevina razmisljanja? Zavisi kako posmatras "dobro", to je, priznacete, jako sirok pojam. Ja mislim da zavisno od situacije ista osoba moze da ispolji potpuno razlicite osobine, moze da se pokaze i sebicnom, i velikodusnom, i naivnom i lukavom, i mastaocem i bukvalistom. Dobra osoba bi bila ona koja poseduje sve dobre osobine, a takva osoba, po meni ne postoji... Ja sad mogu do sutra da pisem, al' ono sto mene zanima je sta vi mislite! ;)

13. Sarma.Volim je, jedem je.Dobra je uz pivo...

14. Voleo bih da mi danas prodje ovaj tiket sto sam igrao sa ortakom.

15. Mrzi me da sad filozofiram al' da kažem koju.

Znate one dane kad ustajete bezvoljni, bez energije, motivacije i volje za dalje. Zanima me sta vas gura, da li pokusavate da se opustite ili trazite volju za akciju? Sta vam vise prija.?

Ja tada samo k'o biljka sjedim i ne radim ništa. Slušam neku depresivnu muziku, izbjegavam ukućane, smara me uopšte i sa kim da pričam jer me lako smore. Tada me samo treba ostaviti na miru i sve vrh. Ništa mi ne popravi raspoloženje ali mi ga lako pokvare pa onda popizdim.

Sta cini osobu "dobrom"?

Teško je reći. Danas je dobra osoba s kojom popiješ kafu, izađeš u subotu veče, izludiraš se i to je to. I za takvu ćeš čuti sve najbolje. Zapravo ovo je više dobar prijatelj. A to što joj se nikad nećeš povjeriti nema veze, bitno je izaći u grad.
    A pravog dobrog prijatelja je teško definisati. Imala sam drugaricu koja mi je bila k'o sestra. Stalno smo išle jedna kod druge, pravile gluposti zajedno, bježale sa časova, prvi put probale neke stvari zajedno, znači ne možeš poželjeti bolju. I jednog dana ona sve to sjebe. I godinu dana nismo pričali. Ona jeste to sve sjebala ali mi i sad možemo normalno da se ispričamo, a za to vrijeme nikad nije rekla ništa loše za mene, a mnogi bi drvlje i kamenje, što bi se reklo.

16. Milice, hmm, da nismo imale istu drugaricu? Prepoznajem se u tvojoj situaciji :) Uvek se nesto sjebe :/

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.