Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobar dan.Ustvari nije baš dan.A nije ni noć.Hmm...
Lepo kaži zdravo da se ne zbunjujemo.
Zdravo svima... ako ikog ima.
Ima mene,uvek sam tu.
Pet puta lepša! -.- (smajli koji se mršti)
Здраво свима. :)
Vidi ih sad odjednom ovo dvoje!!
Maloletna,daj pojasni šta hoćeš da kažeš,nisam baš skapirao.
Evo ovako: ima jedan što mi se sviđa.
A onda ima jedna što se sviđa njemu.
Ona je pet puta lepša od mene!
Krava!
:D
Dobar jutar.:)
Ћао весна. :)
Baš je živo ovde :)
Zar baš toliko?
EDIT:Zdravo vesna,nisam vid'o da si došla.
Njena lepota je tolika da je zapravo klasična, čista nevinost i skladnost lica, jedostavnost koja prelazi granice, a ipak lepota! Tako ja želim da izgledam! Sto mu đavola.
I mislim da se on njoj sviđa, iako je žgoljav, klempav, prepametan i slično. -.-
Kad je viđu đe se smije mlada,svijet mi se oko glave vrti.:) Nadam se da ste svi dobro,ja sam kao i uvijek raspoložena.
Blago tebi, Vesna. :D
I ti se sjekiraš zbog nekog tamo šklempavog,žgoljavog maMgupa?Nemoj to da radiš.Eto ga tu Hujo.:)
Imam ja L0L-a. On je fin dečkić.
Ja sam malo izdrkan.Dvaput se cimao na bazen za džabe.Bilo neko takmičenje,ceo ovaj vikend,i odem ja juče tamo,kad kaže mi trener:"Tvoja disciplina je sutra.Dođi sutra u 12".
Dođem ja sutra u 12,odradim rasplivavanje,treba da počnu trke,kad ono- nema me na startnoj listi.Kažem ja to treneru,proveri on u nekoj svojoj sveščici,i ispadne da me baja nije ni prijavio.I tako ti ja popizdim.
EDIT:Fala veco,večiti moj advokatu.Doduše i ja sam malo klempav al' žgoljav nisam, te ne spadam u gorenavedenu kategoriju.
Tako,to je optimizam.Važno je da si ti zdravo.:) To je mene najveća utjeha.:DD
Ma nema veze.:) :šapuće:(samo pokušavam da utješim maloljetnu) :)