Tinejdžeri vukajlije

1. Dobar dan.Ustvari nije baš dan.A nije ni noć.Hmm...

2. Lepo kaži zdravo da se ne zbunjujemo.

3. Zdravo svima... ako ikog ima.

4. Pet puta lepša! -.- (smajli koji se mršti)

5. Здраво свима. :)

6. Vidi ih sad odjednom ovo dvoje!!
    Maloletna,daj pojasni šta hoćeš da kažeš,nisam baš skapirao.

7. Evo ovako: ima jedan što mi se sviđa.
    A onda ima jedna što se sviđa njemu.
    Ona je pet puta lepša od mene!
    Krava!

:D

8. Ћао весна. :)

9. Baš je živo ovde :)

10. Zar baš toliko?

EDIT:Zdravo vesna,nisam vid'o da si došla.

11. Njena lepota je tolika da je zapravo klasična, čista nevinost i skladnost lica, jedostavnost koja prelazi granice, a ipak lepota! Tako ja želim da izgledam! Sto mu đavola.

I mislim da se on njoj sviđa, iako je žgoljav, klempav, prepametan i slično. -.-

12. Kad je viđu đe se smije mlada,svijet mi se oko glave vrti.:) Nadam se da ste svi dobro,ja sam kao i uvijek raspoložena.

13. I ti se sjekiraš zbog nekog tamo šklempavog,žgoljavog maMgupa?Nemoj to da radiš.Eto ga tu Hujo.:)

14. Imam ja L0L-a. On je fin dečkić.

15. Ja sam malo izdrkan.Dvaput se cimao na bazen za džabe.Bilo neko takmičenje,ceo ovaj vikend,i odem ja juče tamo,kad kaže mi trener:"Tvoja disciplina je sutra.Dođi sutra u 12".
    Dođem ja sutra u 12,odradim rasplivavanje,treba da počnu trke,kad ono- nema me na startnoj listi.Kažem ja to treneru,proveri on u nekoj svojoj sveščici,i ispadne da me baja nije ni prijavio.I tako ti ja popizdim.

EDIT:Fala veco,večiti moj advokatu.Doduše i ja sam malo klempav al' žgoljav nisam, te ne spadam u gorenavedenu kategoriju.

16. Tako,to je optimizam.Važno je da si ti zdravo.:) To je mene najveća utjeha.:DD

17. Ma nema veze.:) :šapuće:(samo pokušavam da utješim maloljetnu) :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.