U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Neće crknuti, vidiš da je održavamo živom? :D
Ajd' zdra'o.
U, bre, L0L-e, al' si samoživ, pa kako mi da se zanimamo, e... :D
@Milica
Ajd', budi mi pozdravljena... :)
Ja sam se vratila :D
Al' vidim da nije baš živo :D
Ćao ljudi :D
Дес' реме. :)
Mrtvo.
evo me
I dalje mrtvo :D
nije, JA UČIM i na Vuku navratim na svakih 15 min da vidim ima li čega. :)
Propuštaš ovakvu zabavu zbog učenja... Ništa ti to ne valja :D
Hmm, čudno. Zavisi kako definišete "čudno".
Mislim da se mnogi trude da istaknu svoju ličnost na različite načine. Meni se, iskreno, nimalo ne sviđa kad se neko ponaša napadno. Mislim da je to nepotrebno. Verujem da niko ne želi da ga strpaju u istu korpu s "ostalima" i da svi žele da budu jedinstveni, ali mnogi su spremni da zbog toga odu predaleko. Mene NERVIRA kada se neko ističe po gluposti. Kada pokušava da skrene pažnju na sebe tako što će biti najglasniji, tako što niko od njega naće moći da dođe do reči... To mi je apsurdno. Ne kažem da se treba utopiti u stereotip, to je po meni još gore, ali treba naći neku sredinu. Uvek će postojati neke osobe kojima ne prijaš, kao što sigurno postoje osobe koje tebi ne prijaju, ne treba oko toga praviti frku, sve je to normalno... Ne volim da definišem sebe. To da li sam čudna nije na meni da odredim. Svako od nas je sam sebi normalan, da nije ne bi se ponašao tako kako se ponaša... Malo sam odužila, al' jebi ga, nema me više tako često, pa da nadoknadim :D
Mislim da se mnogi trude da istaknu svoju ličnost na različite načine. Meni se, iskreno, nimalo ne sviđa kad se neko ponaša napadno. Mislim da je to nepotrebno. Verujem da niko ne želi da ga strpaju u istu korpu s "ostalima" i da svi žele da budu jedinstveni, ali mnogi su spremni da zbog toga odu predaleko. Mene NERVIRA kada se neko ističe po gluposti. Kada pokušava da skrene pažnju na sebe tako što će biti najglasniji, tako što niko od njega naće moći da dođe do reči... To mi je apsurdno. Ne kažem da se treba utopiti u stereotip, to je po meni još gore, ali treba naći neku sredinu. Uvek će postojati neke osobe kojima ne prijaš, kao što sigurno postoje osobe koje tebi ne prijaju, ne treba oko toga praviti frku, sve je to normalno... Ne volim da definišem sebe. To da li sam čudna nije na meni da odredim. Svako od nas je sam sebi normalan, da nije ne bi se ponašao tako kako se ponaša... Malo sam odužila, al' jebi ga, nema me više tako često, pa da nadoknadim :D
Буксна има своје ја и веома је кул.
Buksna je prestar za ovu temu...
Мислиш? :)
Ja sam jedan vrlo vrlo zadovoljan tip.
Danas je sunčano pa sam srećna. Sat i po me je pržilo Sunce, mislim da mi je bilo i previše. Al' sam srećna.
Vi kako 'te?
Meni lepo, a jebi ga, hedonista sam. I lenština. I volina tvrdoglava. I tako dalje. Mada mi je lepo.
Ay yo, trip! :)
Violina, violina :D
Ja zaboravih prenijeti one pozdrave :D lolololo
I ja sam lenština, teška. Al' odoh sad u grad. Zdravo.
I pozdravi bre drugaricu. :) Kaži pozdravlja je NAJLEPŠI član Vukajlije. :)