Tinejdžeri vukajlije

1. Naglasiću da si NAJLEPŠI :D Poslaću joj kasnije poruku s obzirom da sam danas zaboravila :D

2. 'Ajmo, ljudi, bilo ko! :)

3. Ej! Jutro, Vesna! Eo, brateks, bleja... :D

4. Šta je bre ovo? Svi dolaze u intervalima... :D

5. Jebi ga, nešto nam se ne da :D

6. Dosada, matora, počeću da žvaćem duvan...

Des Đank...

7. дес ћварак

8. Si đuzg'o kladžu danas?

9. смуљао сам нешто са једним Турчином, сутра узимам 30000

10. Ćvarak LOLOLOLOLOLO

Kad smo kod duvana, danas sam viđela/probala najčudniji cigar. Rozi filter, pritom šupalj, a ne osjeća se nikakav dim kad povučeš, samo ima ukus ruže(?).

11. илити 30 сома динара

12. Ma boli te kita... Ja odustao još odavno s tim sranjima, imam jako kratak fitilj, pa oduzmem sebi 3-5 godina života svaki put kad puknem...
    Edit: Ja pljagam Sobranie Black, nije relevantno, samo se kurčim... :)

13. Ја сам смирен увек

14. Ma, ja ispizdim, sine, em što se iznerviram, em što me izbace jer u toku tog nerviranja neretko dođe i do kolateralne štete... :)

15. Ja pljagam Sobranie Black, nije relevantno, samo se kurčim... :)

Ma ne kurčiš se, neeee :D
    I ovo pušiš svakog dana? :D Meni je to nekako čudno. Više su za kurčenja nego za svakodnevnu upotrebu.

Jebo te, moram da uplatim tiket, utuvila sam sebi u glavu da ću da dobijem.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.