Odgovoricu ti:
Bili smo na temi nekoj, gde su likovi poceli da me podjebavaju da sam ridj... Sve je to ok, ali su poceli da dave tu temu, i onda sam ja napravio posebnu temu gde me oni prozivaju, a ja trolujem, i bole me jaje. Oni se kao sto vidis nalozili, a ja ih trolujem.
Nisam pukao ili tako nesto, samo sam spasao jednu temu, i plus se dobro zabavio zajebavajuci budale :)
Kako volim kad Ceno mrtav 'ladan sa dvije rečenice kaže više nego što bi neko s petnaest.
MWA darling!
Vidiš Vukašin misli da je naložio raju da ga zajebava i on je kao trol a oni ga zajebavaju i osjećaju se kul kad u čoporu zajebavaju nekog.I tako svi lijepo seru po forumu u zabludi da su kul.
Vidiš Vukašin misli da je naložio raju da ga zajebava i on je kao trol a oni ga zajebavaju i osjećaju se kul kad u čoporu zajebavaju nekog.I tako svi lijepo seru po forumu u zabludi da su kul.
Ono nije trolovanje nego samopromovisanje, kako ti kažeš.
Vukašine, dechko, zašto misliš da sam i ja džindžer? Zašto mi to radiš, dechko?
Vukašine ponoviću pitanje.Dakle, koji ti je kurac?
Odgovoricu ti:
Bili smo na temi nekoj, gde su likovi poceli da me podjebavaju da sam ridj... Sve je to ok, ali su poceli da dave tu temu, i onda sam ja napravio posebnu temu gde me oni prozivaju, a ja trolujem, i bole me jaje. Oni se kao sto vidis nalozili, a ja ih trolujem.
Nisam pukao ili tako nesto, samo sam spasao jednu temu, i plus se dobro zabavio zajebavajuci budale :)
Meni ono sve izgleda kao neka jebena samopromocija.
Znam, i meni, ali vidis da su se likovi nalozili mnogo, a ja se kurcim kako ja ovo, ja ono, ustvari sam trolcina ona najgora xD
Alo, ljudi, bre, ste živi, nema vas ko sećera za vreme inflacija, e... :)
Ima li koga?!
Gadim se ove teme!
Verujem da znam i zasto.
Aj pali :)
Ajde, ako si tako pametan, reci zašto!
Sa takvim stavom nećete jebati. lolololo
Vukašine ponoviću pitanje.Dakle, koji ti je kurac?
Kako volim kad Ceno mrtav 'ladan sa dvije rečenice kaže više nego što bi neko s petnaest.
MWA darling!
Realno.
Ono nije trolovanje nego samopromovisanje, kako ti kažeš.
Vukašine, dechko, zašto misliš da sam i ja džindžer? Zašto mi to radiš, dechko?
Vukašine,jebote, i moju podršku ćeš d'izgubiš. I bio si kul tip.
Ne, ne i ne! Ne ide tako već: Zashto mi to radish, dechko?
Kako ide ljudi ?
Prespavala dan. Kod tebe?
Evo jedna pjesma za moje drage tinejdzere.:)
http://www.youtube.com/watch?v=BfuWXRZe9yA&feature=mh_lolz&list=FLQoYLl8M8g0Q
Dobar dan.