meni je lepo kad vidim muskarca u dzemperu i kosulji!
boze kad pomislim na masnokose spodobe. svaki je dobar u odnosu na njih. ti metalci me plalalase!
pufno! mora da napravimo temu o cipelama! ili cak sopstveni podforum :)
# jana
Istina, slazem se sa Dubom. Najbolji primer koji znam je... pa, ovaj, sam ja. Moju kosu nikada ne ostavljam da se masti. Regenratori, hranljivi samponi i ostala sranja. Pranje svaki dan, naravno... Sta imas da kazes na to sestro?
dok oni metalci martinke vole da furaju obavezno uz majicu slayer i crne pantalone. sa nekim lancima od kera.
FEJL.
Ja se inace oblacim u skladu sa tim sta slusam...kol'ko- tol'ko.
Mislim, starke/martinke, farmerice i crne majice.
Trenerke ne nosim kad idem u grad, ali ovako(po kuci, napolju) da. Uz trenerku idu i skejterke zato sto su mnoooogo udobne. ^w^
I jos jedna stvar, ne oblacim se ovako samo zato sto slusam metal, vec zato sto mi se to ujedno i svidja.
Nekada davno sam cak i rap slusao, pa sam stalno nosio crno. :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Јооој, још кад чују шта студираш, бићеш сан сваке хипстерке. :)
Ovo moje vnu se još više uklapa u taj fazon. Odo sutra po džemper i šišam se na šerpu.
Мораш једино кајлу да баталиш. :)
Pa to ću da utopim za šulje i džempere.
План полако поприма облик. Можемо Сурови и ја да ти одрадимо мејковер.
После јануарског ти мене водиш да гањам те редхерпејнт бицури, постале ми фетиш јебо те.
meni je lepo kad vidim muskarca u dzemperu i kosulji!
boze kad pomislim na masnokose spodobe. svaki je dobar u odnosu na njih. ti metalci me plalalase!
pufno! mora da napravimo temu o cipelama! ili cak sopstveni podforum :)
Buržume, jesu i to neke emosice?
EDIT: Alo Januška, ima nas dugokosih što redovno peremo kosu.
Ја се облачи у складу.
Хуто победиЈо си, мора да си и ти јебао вечерас нешто
Облачим се у складу са музичким укусом, мање-више...
Уроше, сутра?
Одлично питање!
# jana
Istina, slazem se sa Dubom. Najbolji primer koji znam je... pa, ovaj, sam ja. Moju kosu nikada ne ostavljam da se masti. Regenratori, hranljivi samponi i ostala sranja. Pranje svaki dan, naravno... Sta imas da kazes na to sestro?
aj na cet
Legendarno!
Е,кад се већ повела дискусија о наводаџисању,ко ће мени да обезбеди мобител од неке масне готичарке?
FEJL.
Ja se inace oblacim u skladu sa tim sta slusam...kol'ko- tol'ko.
Mislim, starke/martinke, farmerice i crne majice.
Trenerke ne nosim kad idem u grad, ali ovako(po kuci, napolju) da. Uz trenerku idu i skejterke zato sto su mnoooogo udobne. ^w^
I jos jedna stvar, ne oblacim se ovako samo zato sto slusam metal, vec zato sto mi se to ujedno i svidja.
Nekada davno sam cak i rap slusao, pa sam stalno nosio crno. :)
...I imam kratku kosu! Mada to je za drugu temu...
То само деца раде, облаче се у складу с музичким укусом, слушају Колибри и облаче се ко деца.