Да ли сам ја нормалан - потребна помоћ

1. Penzioneru, to bi mozda cak i pomoglo. Ali zaista. Citah nekad ispovest neke profesionalne prostitutke koja je govorila da je nekada u mraku podvaljivala ruku umesto.. svojih genitalija:), neki takav trip, oni u mraku i u svoj svojoj napaljenosti nisu ni primetili:))
    Tako da je vrlo moguce da bi on tada zapravo imao osecaj da vodi ljubav sam sa sobom. Bez sale.
    Samo ovo PROBAJ DA OSLEPIS je malo radikalno, moze isto tako da zaveze nesto neprovidno preko ociju i tera:)

2. Ja sam za ovu radikalnu metodu. Treba čovek da je potpuno srećan. Skine taj povez pa se razočara...

3. Nemoj da gubis vreme na vukajliji:
    http://isitnormal.com/

4. Nisi u pravu, kada dostigne orgazam bice srecan. Sad koliko ce trajati.. To je vec druga stvar... Ne znam... Krenuce da zivi od jednog orgazma do drugog...:(

5. Krenuce da zivi od jednog orgazma do drugog

Jebote, kad razmislim- zar ovo nije sjajan nacin zivota?:)

6. Pufno, sviđa mi se tvoj stil života...:-)

7. А и он је нашао где ће да тражи помоћ!

8. Kao sto rekoh
    znam jedan odlican sajt gde mozes potraziti pomoc.

http://www.lazalazarevic.rs/

9. Autoseksualac? jebo mater kako mrzim akademski govor. Ti si buraz DRKADŽIJA!!

10. Jao čuo da neka žena sa dalekog istoka, ne znam odakle, udala se za samu sebe. Il' onaj lik, što je oženio jastuk. Carina!

11. ja sam te čoveče već davnih dana definisala
    http://vukajlija.com/autoseksualci/205042
    daq se slučajno ne zoveš đorđe?
    čiji si dupli?
    ako nisi dupli, onda stvarno imaš žešćih problema kad si ovde našao da pitaš za savet pored toliko ozbiljnih foruma.. mada mislim da si dupli... i nije ti mnogo intrigantna priča...

12. Lijeva ili desna?

13. Гледам коментаре и фејспалмујем се. :)
    Кад је, бре, коме психијатар у нечему помогао? Психијатри и психолози најчешће постају то у жељи да само самима себи помогну, јер и сами имају проблеме.

Ако ти сам себи не можеш да помогнеш, никакав психијатар не може да ти помогне.

Нећу да улазим у то да ли је ово трол или је дупли. Ако је дупли, мрзи ме да проверавам, ако је трол, јебига, онда сам будала што сам се примио.

У сваком случају, ако се дечко ложи на самог себе и ако му причињава задовољство да дрка на самог себе, шта ту има лоше? Нека дрка на самог себе. Је л' му је лепо? Јесте. Је л' неко испашта због тога? Не.

Боље да се ложи на самог себе, него рецимо на децу. Треба на све гледати са ведрије стране.

14. MA ne osuđujemo mi njega. Samo oćem da kažem da si ne dodjeljuje titule ( kakav autoseksualac ). On je drkadžija. I zanima me jel lijeva il desna? I da li biraš zbog emocionalne povezanosti s jednon od njih? Ili samo zato što si dešnjak ili ljevak?

15. MA ne osuđujemo mi njega. Samo oćem da kažem da si ne dodjeljuje titule ( kakav aseksualac ). On je drkadžija.

А ако га дрка 5 пута на дан и притом замишља жене, онда није дркаџија? :)
    Да ли би исто био ''дркаџија'' кад би се и даље ложио на самог себе, а не дркао.

Дркаш појмове, Кизо.

16. A riba se stvarno udala za samu sebe. Oduševio sam se. Autolezbo.

17. Dzimi, ako kazes da se fejspalmujes zbog nekih komentara bilo bi lepo da ih navedes. Ovako je samo zlocesto.

18. Kizo,

Samo oćem da kažem da si ne dodjeljuje titule ( kakav aseksualac )

Auto- i a- su dva veoma razlicita prefiksa.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.