Prijava

Ja sam ZA, i to SVIM SRCEM, iz prostog razloga što će mo mnogo SLAĐE da vas prozivamo na derbiju. Ljudi pa sad ima youtube da baguje od zajebancije cigana za Roberta. :-)

Inače ako ništa značajnije ne uradite (a nećete jer nemate pare) u prelaznom roku , ima opet predsednik da vam kuka kako je sve neregularno! A ako ovi moji bar pola para od Lige Šampiona utroše na pojačanja i ne nabiju ih sebi u dupe, ima da nam duvate u leđa još par godina!

postoji razlog zasto je slaven bilic selektor hrvata a 'zuti' pozadi govori 'ajmo decki'.

robert je robert...
oko srca mi je bilo toplo kad je došao na proglašenje 6. zvezdine zvezde, a navijači ga pozdravili...
nije bitno šta će napraviti ove sezone, mnogo je bitnije da se obezbijedi adekvatan tim za narednu sezonu i da zvezda ne brani više 1:0 nigdje, pa ni u evropi...

robert je robert, a Zvezda je simbol. Onaj ko to ne razumije neka navija za Olimpiju iz Ljubljane ili Partizan, recimo.
Nije momak dorastao. Ne radi se o tome: Hrvat ili Srbin. Zvezda je srce Srbije. Ovaj se uči na Zvezdi. TO nije prihvatljivo.

Stanje je toliko mlohavo, da gore ne moze da bude. Drago mi je sto se Prosinecki vratio na Marakanu. Jos samo da se uprava smeni. Ali pustili su Lukic i Adzic korenje duboko. Ako budu dobra pojacanja mozda i bude nesto ove sezone, mada je realno ocekivati nesto tek iduce. Zasto na svakom forumu gde se spominje Zvezda, grobari moraju da troluju? b92,mondo... Ja nikad nisam usao na forum, gde se spominje Partizan, jer me stvarno ne interesuje nista vezano za taj klub.

Zasto na svakom forumu gde se spominje Zvezda, grobari moraju da troluju? b92,mondo... Ja nikad nisam usao na forum, gde se spominje Partizan, jer me stvarno ne interesuje nista vezano za taj klub.

Ako ni ovo sto je decko napisao nekima nista ne znaci,onda molim moderatore da reaguju,jer mi je pun kurac vise.Ne zelimo da citamo sta mislite,ne zanima nas vase misljenje,idite i kucajte to u temama vezanim za vas klub! Hvala!

Bdvlga samo ignoriši.

Mislim da ovo neće da se završi tako dobro kao što bismo svi želeli. Jeste Prosinečki legenda, car, jebač i sve to ali sa ovako malo(tj nikako) trenerskog iskustva ne uliva mi poverenje iskreno govoreći. Verovatno će biti ovo što Borko reče "nesklad želja i mogućnosti" i ode on na kraju polusezone. Stvarno se nadam da grešim i da će biti ok, ali teško će to ići... Mada sa druge strane, Kristića i Dostanića nije lako nadmašiti, tako da videćemo.

Kao što već rekoste, par pojačanja(vidim neki hvale i ovog Evandra), rad, rad, rad, rad, red i borba za svaku loptu. Ko neće da kida i ostavi bubrege( kakvo kurac srce, bubrezi da mu otpadaju od trčanja!) na terenu može slobodno da se vrati u Borču, Smederevo, Loznicu ili svoju drugu brazilsku ligu pa nek tamo ošljari.

Suma sumarum, nisam neki optimista, ali generalno nisam ni protiv legende. Dakle nek bude Za. Možda se i dobro pokaže.

Ja i dalje zalim sto su oterali Aleksandra Jankovica.Svidja mi se to sto je Zuti dosao,ali u upravu nemam ni najmanje poverenja.

Ja i dalje zalim sto su oterali Aleksandra Jankovica.

Он вам је отишао јер је успео да киксне у више од пола текми које нису биле купљене. То је једна од најнерегуларнијих сезона икад, сви су редом намештали, око 40% свих утакмица је било намештено.

Jedna reč: ODUŠEVLJEN

Posle ovoga opet će da ga traži Dinamo i opet ćemo im pevati:

Pitaju se, pitaju zagrebački dečki kad će im se vratit Robert Prosinečki !!

S' obzirom da bi Saša Matić bolje uočio nedostatke nego Kristić i da bi 11 bandera bolje igralo fudbal nego naši igrači ovo je sigurno lepa vest.

Какве везе су Кристић и други имали са саставом тима и недостацима?
:)))

E, a kakav će biti odnos navijača prema Prosinečkom?

Као према било ком тренеру...

А са истока и запда верујем, одобравање.
:))

Podržavam, naravno, legenda kluba...

Jedan je Robert, svi drugi su Hrvati :))

Odnos navijaca ce biti najnormalniji.Zvanicni stav grupe je da su Delije ZA Roberta Prosineckog...Nije mesto da iznosim sta i kako,bitno je da su za,i tu nema polemike.I dalje ce se pevati sprske pesme,i pljuvati ustase,i dalje ce se pevati o Kosmetu,i dalje ce Delije pomagati srpski narod u svim situacijama.Nista se nece promeniti,ali bukvalno nista!