КК Црвена звезда

1. МВил на првој текми када се врати у Звезду добија суспензију. Није знао да не сме да дува док је суспендован, јбг.

2. mekel najjača glava
    radi krosover odradi neki svoj dribling stane na 10 metara uopšte ne gleda gde se nalazi
    stane i u fazonu dajte ljudi otvorite se sada moram da bacim loptu nekome

3. Skoro svi igraci iz ovog tima bi bili ok kao izmene u nekom klubu cini mi se...videcemo kad prodje malo vremena jbg. I sledece dve u el smo vec izgubili to da vam je jasno odmah sada

4. Haha, Mekel lijevi dvokorak i odraz sa lijeve noge. BRAVO!

5. Jaoj sved jebem li ti svecu slavsku

6. Kako se smeju ruski komentatori mamu im jebem

7. haahhahahahha to i ja slusam sprdaju se likovi smeju se cirbesu sve vreme a on jadniki jedini zna da igra kod nas

8. Slepi daj gif Rajsa kako se smeje Rebronu i Štimari.

9. NIJE BILO -42, KAO PARTIZAN PROTIV CSKA. TO JE NAJBITNIJE!!!

10. Биће боље следеће сезоне

11. радоња је главни кривац промашио је свако појачање и као шлаг на торту довео штимару дакле имаш тим у којем шкрипи сто ствари и доводиш главоњу који ти не помаже ни у једном сегменту лол

12. https://twitter.com/stimac15

чекам шта ће да каже после утакмице маму му јебем

13. По постовима одавде видим да ми је одлука донета у 25. минуту текме да први пут у животу не одгледам Звезду до краја била паметна. Вероватно би ме опалио инфаркт.

Јако сам разочаран, баш јако. Од оне мудашке екипе од прошле сезоне настаде најговнарскија екипа икад, говнарскија чак и од оне за коју је Симон набавио пехар. Први плеј нам је у ствари други плеј, а други плеј је двојка. Говнар попут Симона не сме да буде у екипи. Бранчило, иако је мој брат, мораће да оде у ИЛР да охлади мало, а Мекела ћу да исевам ногама ако га видим у граду

14. Ne znam zašto, ali imam utisak da mi nismo svesni koliko smo bili jaki prošle sezone, sve nešto mislim da nam je bio neki ozbiljniji trener ko zna dokle bi dogurali u EL, iako je i ono bio solidan rezultat.

15. стево не смеш дирати јевреје најебаћеш

16. иначе мекел је причао како је одбио макаби јер је чекао нба

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.