Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne znam zašto, ali imam utisak da mi nismo svesni koliko smo bili jaki prošle sezone, sve nešto mislim da nam je bio neki ozbiljniji trener ko zna dokle bi dogurali u EL, iako je i ono bio solidan rezultat.
И мени често ово падне на памет.
Auuu, mi smo ga sad definitivno iyduvali, saćete da se iživljavate nad nama :'(
gledate li vaterpolo poyy
Tompson u ABA ligi 10/50 iz igre, u EL 7/18, što ukupno izađe na neverovatnih 25 posto.
L O L
O
L
а то је слепи написао за мекела лол
Сигурно ме замишљаш ко овог љутог малог БОШЊОКА кад читаш неке моје постове лоло
Tompson u ABA ligi 10/50 iz igre, u EL 7/18, što ukupno izađe na neverovatnih 25 posto.
А овако је шутирао у претходне две сезоне у Еврокупу.
http://i.imgur.com/nveNOcy.png
Томпсона треба истрпети. Сигурно уме да игра, црн је.
Реците Радоња сутра добије отказ
И дође Софо да буде тренер.
неће добити отказ ни ако мила отерају са власти, евентуално ако мило прође као чаушеску
хахах и доведу Увалина уместо њега
Нема јаке Звезде без Змага Сагадина. Јебем ти крв, која смо Будућност од екипе, тачно ми Блажић фали.
Radonji da preti otkaz Rebić bi pekao palačinke a Boriša skupljao lopte u Radničkom. A Gudurić bi tražio od pseta88 sendvič da mu vrati jbg
па они и играју јер су повређени лука и дангуба као да би радоња дао шансу неком клинцу зихераш најобичнији
Himki mi je veoma interesantna ekipa ove godine i volim ih poprilicno. Nije sramota sto je Zvezda izgubila od njih. Mislim da ce biti nesto na foru Sijene u vreme Jarica i Mekkejleba znaci f4 imo.
ВРАЋАЈ НАС У ЖЕЛЕЗНИК ЧОВИЋУУУ
Daj gif brate kako se rajs smeje
хахах немам појма о чему причаш, одусто сам од текме на пола треће. Шта је било и кад?
dobro brate odustao si od tekme ok rekao si već
kakva ste vi govna na ovoj temi oni pravi averidži gadni, svi sem par izuzetaka, stevan i još poneko ne mogu da se setim sad konkretno