КК Црвена звезда

1. хаха што се срдиш Гволе брт? Па ово је све нормално. Кад побеђујемо ложимо се, кад губимо серемо по свему. Класика

2. 2 min pre kraja Rebron asistira 4m od Štimare a ovaj se nešto sapliće i pada jedno 36 metara a Rajs crče od smeha

3. ma ono, preskočiću ovu temu ubuduće, mislim stvarno je odvratna, raspravljanje o ćokijevim ubacivačima lopte u obruč i to angažovano, izvucite se u životu prestanite da čitate teme poput kk zvezda, kk partizan i slično. svi ste vi govna i ja sam al sam uglavnom manje od većine vas

4. Meni Gvozzden solidan hejter, 8 Gvozzdena na gajbi držao bih da mi daje bitne životne smernice.

5. Srećom nisam mogao da pratim. Sreća!

6. Ни ја нисам гледао меч, нисам био код куће. Видим да је био порнић жесток. Надам се у Вилијеву магију од децембра и повратак Дангубића, те уигравање појачања, да то мало пристојније онда изгледа.

7. JEL VAM SAD JASNO KOLIKO DANGUBIĆ ZNAČI EKIPI?

8. Никад нисам вјеровао да ћу написати тако нешто, али испада да је он кључ одбране и дјелимично контроле скока. Нападачки аспект није неки минус, тако да недостаје свакако. Без њега у одбрани Лазић и Јовић нису на оном жељеном нивоу агресивности на коју смо навикли прошле године.

9. Ajde ne mračite više, nervirate me. Igrsli smo protiv jebenog prvaka Evrope u gostima i protiv jedne od najskupljih ekipa u Evropi, takodje u gostima, ne znam šta sta ste vi mislili, da smo Golden Stejt jebeni ? Imamo skroz ok ekipu koja će biti još bolja kad kosovarčina šugava ode.

10. Jebote što ste se svi toliko istripovali. Pa neuigrani smo do maksimuma i dodatno su i pojačanja delimično promašema (tu mislim na Sofoa jer su Tompson i Mekel dobri igrači) i plus kurčevi problemi sa povredama. Svi smo znali da je Himki jači od nas, ali da smo kompletni makar bi mogli da se pokrljamo kako treba, ovako je sve tanko. Pizdeli ste i protiv Reala, a prošle godine je onaj tim Zvezde u Madridu popušio bez problema 20 razlike. Da niste mislili da ćemo ove sezone u Evroligi da odemo na F4?

11. дај бре како да не мрачимо... чуј реал и химки па шта не мора да се губи 40 разлике. прошлогодишњи тим је имао мудо и нису га газили сви редом

јесте ови момци тек треба да се уиграју и све али је чињеница да је радоња очајно селектовао екипу. шкрипи на све стране и немамо никакву игру. јевреј је добар играч али није лидер и не може да води ел екипу. један јовић не делује ништа лошије на паркету

12. и какав црни дангубић чуј дефанзивни скок па имали смо бобија и калину

13. Што се мене тиче, није страшно да не уђемо у Топ 16. Можемо таман да освојимо Еврокуп. Лололо

Јбг, важније ми је да наставимо да освајамо трофеје него пошто-пото да јуримо добар пласман у Евролиги. На страну Маркус, Ђенка и Калина, центар какав је Боби се дешава једном у 10-15 година и тешко ћемо наредних година успети да доведемо центра његовог калибра. Једино можда кад Вучевић буде завршавао НБА каријеру па дође код нас како је већ најавио. Мада, тако је и Миличић причао. Плус ова прича о могућем смањењу броја тимова у Евролиги би могла да услови отежано довођење квалитетнијих странаца наредних година.

Сви виде да је Кешељ био боља опција од Симона, надам се да ће у децембру Човић да исправи грешку. Какав год да је Кешељ, бар не лобује кад шутира и криви обруче после тих лобова.

14. још само фали кешељ да ово буде најлузерскији тим икад. јбт уместо да напредујемо ми враћамо пропале повратнике

15. Кешељ није иритантан као Симон. Свакако је боља опција од њега. А Мекела не волим јер нема ни 10% муда као Вилијамс. Игра човек за себе, за статистику. Убаци он 15 поена, а буквално не приметиш да је био на терену.

16. дај бре како да не мрачимо... чуј реал и химки па шта не мора да се губи 40 разлике. прошлогодишњи тим је имао мудо и нису га газили сви редом

Naravno da ne mora da se gubi 40 razlike, ali sam ja i napisao gore šta je problem i zbog čega se to događa. Jasno je i da je tim slabiji nego prošle godine, ali je to i bilo očekivano.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.