КК Црвена звезда

  1. Ajd ne kenjajte. Dali nam nubovi 1300 golova došao čovek da istovara govna po temama ko što mi radimo kad njih neko naduje, ne glumite budale. To je tako od vremena

    Boh realno si se sad ti iskenjao za sve pare, bez kusura. Niko i ne spominje to što će sad da usledi istovar na temi svih koji navijaju za Partizan. To je tako oduvek na sajtu kada su u pitanju Zvezda i Partizan i generalno uvek i bude dobra zajebancija.
    Radi se o tome da lik ovde istovara govna svakodnevno, potpuno nevezano za to da li se igrala neka utakmica, da li je Zvezda izgubila ili pobedila. Jednostavno samo dolazi da bi jeo govna potpuno nevezano za temu.

  2. Da l obraćate pažnju na paranoičnog jeriha?

  3. Da l obraćate pažnju na paranoičnog jeriha?

  4. Da l obraćate pažnju na paranoičnog jeriha?

    Jebiga, ja i ne znam da li je jeriho u pitanju.

  5. Gonzo fejluješ do jaja zadnjih dana. Ja se sećam Rasnog kad je to radio godinu dana po njihovim temam a da ga Dzoni nikad nije banovao zbog toga. I u vreme kad smo se kao bili dog da ne idemo jedni drugima na teme. Čuj smeta nam vućić. Ne meni smeta 5 komada kući vučića i mogu da ignorišem nekako jebe mi se

  6. Исполивао је тебе за живота онај кога поред Вућића не вадиш из уста, јер та опседнутост не може другачије да се објасни. А ово качење на поједине људе и писање бесмислених коментара је тек да се човек замисли. Капирам да ни не желим да знам шта је узрок томе што ти овакве испразне активности причињавају задовољство у животу.

  7. Da l vi ne znate da je to jeriho? Manijak mi se javio na fejsu kad sam bio trajno banovan sa nekom debilnom pricom da gledam kako na vuki ponizava zvezdu sa nika vucicupederu.

  8. Stecane, ustavom je zagarantovana sloboda govora. A ja iskljucivo pisem vezano za teme.

  9. E braćo draga, da ja vas pitam nešto... Zašto vi obraćate toliko pažnje na tog lika i dozvoljavate mu da vam kvari sreću? Pa naš voljeni fudbalski klub je prvi na tabeli sa milion bodova razlike, igraće LŠ na jesen božezdravlja, dok naš voljeni košarkaški klub jebe šampiona Evrope i ulazi u top 16, a božezdravlja i u top 8. Pretpostavljam da ih jebemo i u drugim sportovima, al za njih me jako boli kurac... Radujte se braćo i pustite njih da pene od muke. Ignorišite sve njihove postove, ne pišite po njihovim temama i eto stres-fri vukajlijašenja. Veliki pozdrav ciganiji!

    edit:

    Da l vi ne znate da je to jeriho? Manijak mi se javio na fejsu kad sam bio trajno banovan sa nekom debilnom pricom da gledam kako na vuki ponizava zvezdu sa nika vucicupederu.

    daj skrinšot pa da raščistimo to jednom za svagda

  10. Gonzo fejluješ do jaja zadnjih dana. Ja se sećam Rasnog kad je to radio godinu dana po njihovim temam a da ga Dzoni nikad nije banovao zbog toga. I u vreme kad smo se kao bili dog da ne idemo jedni drugima na teme. Čuj smeta nam vućić. Ne meni smeta 5 komada kući vučića i mogu da ignorišem nekako jebe mi se

    Brate ništa ja ne fejlujem, jednostavno imam takvo mišljenje. Pa jebote Džoni nije banovao Rasnog pošto je klinac, hiljadu puta mi je to rekao. Pri tom rasni se makar trudi da bude interesantan (retko uspeva doduše), a ovaj je pritom najverovatnije odrastao čovek koji je potpuno pukao. Da su mu bar zanimljivi postovi pa da se čovek nasmeje.
    A da stvarno, šta to je u stvari fejlujem zadnjih dana?

  11. У праву је Слепи. #игноришимогробље

  12. Pa ako je klinac nek sere po nama nema veze? Pa nas je nervirao više nego njih.
    Nema vučićderpe cilj da nasmeje nego hvata po temama levate ko somove na bućkalo. Fejluješ mišljenjima

  13. Eo Slepi je doktor foruma i ovih tema.

  14. vucicupederu

    Stecane, ustavom je zagarantovana sloboda govora. A ja iskljucivo pisem vezano za teme.

    Упорно препирање са Гонзом, Директором и Расним немају никакве везе са темом. Немаш ти жељу да кажеш било шта, па те као неко спречава, него имаш само жељу да нервираш људе. Нисам толика прженица да ми смета кад дођеш и бациш неко навијачко срање, уколико сам расположен, чак ћу се прикључити игри, одговорити ти и тако то. Али ово што радиш је чист спем и упорно га понављаш, а мрзим кад се тако људи мајмунишу на темама које редовно пратим и служе ми често као извор информација. А и да није у питању тема коју пратим, свакако је прејадно колико си жељан нервирања људи на интернету. И не могу да верујем да си се усро бана, иако он врло вероватно следи. Па бар знаш зашто си га добио, ваљда си бар донекле задовољио своје духовне потребе.

    У сваком случају, био сам превише стрпљив с тобом, тако да је ово последњи пост где ти се обраћам као некоме ко заслужује нормално обраћање.

  15. Brate ništa ja ne fejlujem, jednostavno imam takvo mišljenje. Pa jebote Džoni nije banovao Rasnog pošto je klinac, hiljadu puta mi je to rekao. Pri tom rasni se makar trudi da bude interesantan (retko uspeva doduše), a ovaj je pritom najverovatnije odrastao čovek koji je potpuno pukao. Da su mu bar zanimljivi postovi pa da se čovek nasmeje.

    Oni mene ne smeju da banuju jer bi forum goreo!

  16. Jeriho smarkas jbt.

  17. Да се вратимо кошарци, ако сте завршили.
    Evroliga i ABA: Sreda, ipak, nije bila Dan D http://mondo.rs/a853399/Sport/Kosarka/Dan-D-ABA-lige-i-Evrolige.html