КК Црвена звезда

  1. Ružna tekma. Kalina i Bogdan ko kurac.

  2. Kakve su sanse sada tj ima li ih?

  3. Има. Најбитније нам је да у последњем колу добијемо Бајерн, а мислим да смо са победом сутра и победом против Бајерна скоро сигурно испред Немаца и Француза.

  4. А ако Бајерн добије сутра Стразбур, а не победи против Реала у следећем колу, онда нам је вероватно довољна и само та победа против Бајерна на крају.

  5. Jednu dobijamo sigurno a sad 2 jbg

  6. Али ако Стразбур добије сутра, онда мора да изгуби обе преостале, а ми да добијемо Бајерн. А мислим да гостују Реалу и Химкију. Солидне су нам шансе, добро је што смо бољи у међусобном од Стразбура и вероватно од Бајерна (без те победе тешко да имамо шта да тражимо).

  7. Под условом да добијемо само Бајерн у последњем колу, ни Стразбур ни Бајерн не смеју да добију више од једног меча, а остали су им:

    Стразбур - Бајерн
    Бајерн - Реал

    Стразбур - Бајерн
    Стразбур - Химки
    Реал - Стразбур

    Значи да нам сутра више одговара победа Бајерна, јер се плашим да би Стразбур могао у случају сутрашње победе да добије и Химки следеће недеље.

    Али најбоље би било сутра отрести Химки и онда лепо на миру чекамо последње коло и вероватно директну борбу с Бајерном за пролаз даље. А можда нас и Жељко пусти у Стамболу лоло

  8. Nije ovo toliko nemoguće

  9. Sutra sa Himkijem produžeci, biće povuci potegni, Žoc bi nas možda i pustio tamo da nije otkrivena tajna da je pustio paću onomad.

  10. Можда сам још увек претерано еуфоричан због победе над Реалом, али мислим да је сутра могуће чак и да добијемо 15-ак разлике, рецимо.

  11. ммммм да. добићемо их 35 да лагано осигурамо друго место. јесте сад!

  12. može himki da nam se napuši kurca lagano

  13. Do tekme sa Fenerom mora da bude 1389 strana, ste čuli

  14. pa da iz onog srpskog istočnika tamo u turskoj poteče staroslovenska sperma

  15. Da Dzela vodi navijanje

  16. да се мелих махмутоглу пече и окреће ко га јебе није им'о среће.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.