КК Црвена звезда

  1. A ćelavi na Džonijevom gifu me podseti na "Kralja" kad je ono pretio/pokazivao rukama na nekom skupu čemu već zab sam.

  2. Au ala sutiraju ljudi..Dzabe, Covic ih pustio da se naviknu na meke koseve u Pioniru, tekma se ipak igra u Areni, Simon i Miler vezbaju tamo vec dva dana, kuci ne idu. Twist ending

  3. у паре са сваким одавде да копонен неће две тројке да убоде сутра. слепац огавни, а на тренингу се курчи.

  4. A navijanje vode s jedne strane Lavrov koji uporno traži "Сербы русские братья навек", a sa druge strane Keri odgovara "Čović Vesnaja faka se ko besnaja".

  5. Tompson sutra resava

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    sudoku na klupi

  6. imalo neko kuče gospođa se zvalo tako nešto

  7. Ај да се ложимо од рана јутра
    https://youtu.be/2H_0kKoPQxc
    Ј Е Р И Х О А
    П Е Т Е Р И К О П О Н Е Н А
    Р А Ј С А Б У Д А Л У
    А Л Е К С Е Ј А Ш В Е Д А
    Т О Д О Р О В И Ћ М А Р К А
    Е В Р О Л И Г У
    С Е Р Г Е Ј А М О Њ У
    Џ Е Ј М С А О Г У С Т И Н А

  8. Ajde al ja moram da dremnem sada malo

  9. Inače odlican skeč ovo sa slovima

  10. слатко дремкај мили мој

  11. Brate, kad god smo se ložili tad smo i izgubili. A kad ih unaoted prežalimo oni pobede.

    Kontam da će Himki da nas razvali odmah na početku, gledaoci muk, ovi trpaju još, počinju zvižduci i posle tekme jebanje majke radonji i simonu.

  12. Slepi, el se uklapam u loženje od ranog jutra XD

  13. Šta vam je? Danas Markus ulazi i dobija najjače ovacije koje može da zamisli, završava meč sa 22 asistencije, kao i Jovke, obojica daju po 10 poena, Cirbesara 40, Tompson i Miler po 17, minut pred kraj 94-53 za Zvezdu, ulazi Simon i daje dve trojke. Meč se završava 100-53.
    MWill postaje veći Srbin od Cirbesa, jer je ukapirao da ima duplo manju platu nego bilo gde drugde, ali i paradajz, leb, sir, vops i gudra su tri puta jeftiniji nego bilo gde u Evropi i odlučuje da ostane u Zvezdi do kraja karijere, Putin nam uvodi sankcije zbog zločina nad ruskim džavnim projektom. Evropa oduševljena time nam daje članstvo u EU i 60 milijardi bespovratnog kredita, Ćoki mazne 15, kupuje Real i Himki i od njih pravi Zvezda-FMP filijale, nakon toga, kupuje i ŠK Real Madrid i fuzioniše ga sa Zvezdom, i klub se nakon mesec dana gasi. Zatim kupuje ŠK Partizan i fuzioniše ga sa nepostojećom Zvezdom i zajedno ih gasi, a onda stvara novi klub koji u finalu svetskog prvenstva pobeđuje ŠK Kairo lagano.

    Vučićupederu izvršava sudoku tastaturom, Gazimudo čestita FMP-u, a Marko u znak pobede jede teglu Guzocepača bez leba i naredna tri dana plače na wc šolji što od sreće, što od ljutine. Tegi priznaje kako je oduvek potajno navijao za Zvezdu.

    Naravno, osvajamo Evroligu.

    A Radonja je u fazonu:
    http://cdn.makeagif.com/media/12-04-2014/jy1zZ7.gif

  14. Не знам Тилмо брт, не свиђа ми се тај песимизам никако... Лично сам више у фазону да се ложим да добијамо сваку текму и да освајамо све откад знам за себе и никад не отпсујем текме унапред и оно... Јесам се разочаравао брдо пута, ал све то пониште текме као нпр ова против Реала или оне од прошле године против Паоа или Макабија па кад после утакмице кажем ЕСАМ ВАМ РЕКО ПИЧКЕ

    http://www.redstarbelgrade.info/forum/Smileys/rsb/stari%20grb.gif http://www.redstarbelgrade.info/forum/Smileys/rsb/stari%20grb.gif http://www.redstarbelgrade.info/forum/Smileys/rsb/stari%20grb.gif

  15. ЈЕ Л' МОЈ ОПТИМИЗАМ НА МЕСТУ СЛЕПИ БРТ?

  16. хахахха одлична предвиђања брт. Десну бих руку дао да се макар и трећина тога оствари

  17. AL DA U TOJ TREĆINI BUDE FUZIONISANJE SA ŠK PARTIZAN I ZAJEDNIČKO GAŠENJE, A ONDA OSNIVANJE ZVEZDE U GROCKOJ!

  18. ШК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ ГРОЦКА

    ноћна мора аутора вуцицупедеру

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.