КК Црвена звезда

  1. Turci igraju protiv nekog tima iz predgradja, a navijaci tima iz pregradja ne navijaju za turke iako su pre promene imena u panteri nosili ime po turcima.

  2. Pa dobro bio je, al Jović je bio Dangubić na kecu, Cirbes je bio, "igrač koji uleti kad se Bobi umori".. lol

    Jbg, mora da prokine, MORA!

  3. Svakako tu je Tompson, neće imati najmanja muda sigurno.

  4. отерати вечите таленте ребића и дангубића у мзт

  5. Molim da odgovorite vucicupederu, da se ne osjeća zapostavljenim, ne drvite o igračima i taktici.

  6. VUČIĆ UA PEDER! UAA!!

  7. Псето, није пошао настић, дакле ако цирбес стварно не буде играо, штимац једини центар, што имплицира да ће штимац бити мвп кола са индексом 50. џД

    Нема бога да добијемо, веселог нема ко да заустави, штимац не може да се носи ни са пером антићем ни са екпе јудоом у одбрани, а где су боби диксон, датоме, богдановић (океј, можда једини играч који може да се заустави јер макар на тој позицији играмо одличну одбрану, евентуално и боби диксон ал' тешко ако га крене шут), па и калинић. Ако играју озбиљно од почетка, а ми будемо без цирбеса, рашрафиће нас у првих 15 минута и онда ће прва екипа да 'лади јаја остатак утакмице.

    Ако цирбес буде ту, можда има какве-такве наде да се држимо донекле, ал' опет тешко.

  8. Ma ovo za cirbesa je fora da misle da smo kanta i da spremaju taktiku za bez njega. Dje ce se svabo pokvariti pred mozda odlucujucu tekmu

  9. Nego mi treba da navijamo za himkija i bajerna ako oni pobede mi smo prosli ni krivi ni duzni

  10. mene interesuje imamo li kakve šanse ako obe izgubimo. de nek mi neko kaže. please

  11. U nekim kombinacijama ako poduvamo od Bajerna sa manje razlike nego što smo mi njih ojebali.
    Stevan će bolje objasniti. KOD NJEGA JE DIGITRON.

  12. Čini mi se da real mora da izgubi od bajerna večeras, da strazbur izgubi od himkija, i onda da u poslednjem kolu strazbur dobije real u gostima, i onda bez obzira na oba poraza prolazimo. Ali kažem čini mi se, to ovako iz glave, nisam siguran.

  13. Da, bez naše pobede real mora obe da izgubi, a strazbur da ne dobije himki. Nije baš realno očekivati da real ne dobije u poslednjem kolu strazbur kući. Mada ja verujem da će oni i večeras da natrpaju bajern.

  14. A u slučaju zvezdine pobede večeras protiv fenera i realove protiv bajerna - treba nam poraz manji od 11 razlike protiv bajerna.

  15. A ako bajern dobije real opet moramo bajern da dobijemo, pseto, s tim što je razlika u tome što pobedom protiv bajerna u poslednjem kolu izbacujemo real, a ne bajern, a bajernu bi zviždalo jaje da se cima jer bi večerašnjom pobedom obezbedili prolaz. Dakle treba navijati za bajern svakako.

  16. Real dobije Bajerna, Himki Strazbura, a u posljednjem kolu opet Real dobije Strazbura, mi izgubimo od Bajerna sa manje razlike i idemo. Jesam u pravu?

  17. Nisi, bajern bi imao pobedu više.
    Ako u sve to uključiš zvezdinu pobedu večeras - onda si u pravu.

  18. To je i najrealnije, osim da mi izgubimo od Bajerna. Dalje idemo mi, Fener, Himki i Real.
    Totalno sam se zbunio! STEVANEEEE

  19. o jebem vam boga blesavog

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.