КК Црвена звезда

  1. Smatraj to rešenim!

  2. Beni salji neke dojave, da me malo izvuku za NG. Kvota jedno 20, da uzem 10 evra.

  3. Ovaj drugar što je admin na onoj zvezdinoj stranici na fejsu kaže da je MWill izgleda uhvaćen ponovo da duva i da zato leti. A i da planiraju Tompsona uskoro da otpuste.
    Pargo nerealna opcija, zalizani ponudio Micića, Radonja ga nešto ne želi.

    Haha, samo sam čekao da opet počne da nas farba sa drugarom što je admin na delije vukajlija loool.

    Prošli put nas je debelo istrolovao hah

  4. Kako nezvanično saznajemo, trener Radonjić je insistirao da se raskine ugovor sa Markusom Vilijamsom, samo 19 dana nakon što je isti i potpisan. Sve će biti zvanično već sutra, kada je predviđenja i promocija pojačanja upravo na poziciji plejmejkera. Upitan konkretno zbog čega će se zahvaliti Markusu na uslugama, Dejan Radonjić je odgovorio:
    -Markus je odličan igrač, ali nakon šestomesečne pauze, više se ne radi o igraču od prošle sezone, jednostavno - oči mu se cakle kao nekada.

  5. Haha a zapravo taj drugar ne postoji, nego kao bolje on da ispadne da laže nego ja

    Istina je, držim grupu Delije Košarka Vukajlija

  6. To je moja stranica.
    Poyy

  7. Sad čitam na b92 da je kao pao na internom doping testu. Ako je istina, onda mi je raskid ugovora ok. Ali ako je razlog Radonjićeva procena da nije sposoban da doprinese, biću jako tužan.

  8. Kako glupo izgubi Mega jebote

  9. Daleko smo od F4 ali po svemu sudeći ćemo ići na Cedevitu. Moramo ih dobiti u Pioniru sad kako znamo i umemo, jer ako budu imali prednost domaćeg terena u polufinalu, jebali smo ježa.

  10. Pu jebemti, nadao sam se da ce mega da ih rokne.

    Biće ovo jebeno do kraja, još ako budemo treći, moramo i cedevitu i budućnost da bijemo u gostima.

  11. http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/zvezda-zove-golubovica/6e7t0hh

    Jebeni Golubovic. Meni je ovo skroz isti fazon kao kad smo doveli Radenovica pre dve godine.

  12. E F E M P E
    F
    E
    M
    P
    E

  13. ocekujem samo jednog dana covic da promeni ime i dresove u fmp i da kaze asam vas zajebo, ovo mi bio plan od pocetka da napravim fmp u najjaci klub u aba ligi

  14. Jbt, koliko tračeva za jedan dan... Pitam se ko to plasira i sa kojim ciljem (tako sam Vujošević sad :D)? Kapiram da ima u svemu i nešto istine, ali ipak se pretjeruje.
    Jbt, jasno je da smo imali krš prelazni rok, totalni promašaj (dešava se i najboljima, Makabi npr.), ali smo ipak i pored svega ovog, povreda i teške grupe, opet u TOP16 i u plejofu ABA lige. Malo li je?! Siguran sam i da nisu toliko glupi da ne izvuku pouke iz zadnjih 20 sezona sa odabirom pojačanja. Nadam se da potpisujemo neku zvijer.

  15. e a sad ozbiljno, drago mi sto postoji nas klub sa tradicijom koji je jedan od najboljih u evropi. iako igraci koji ga nose nisu nasi a klub ustvari nije taj klub nego neki drugi, ali nema veze, jedinstven je.

  16. Jbt, koliko tračeva za jedan dan... Pitam se ko to plasira i sa kojim ciljem (tako sam Vujošević sad :D)? Kapiram da ima u svemu i nešto istine, ali ipak se pretjeruje.
    Jbt, jasno je da smo imali krš prelazni rok, totalni promašaj (dešava se i najboljima, Makabi npr.), ali smo ipak i pored svega ovog, povreda i teške grupe, opet u TOP16 i u plejofu ABA lige. Malo li je?! Siguran sam i da nisu toliko glupi da ne izvuku pouke iz zadnjih 20 sezona sa odabirom pojačanja. Nadam se da potpisujemo neku zvijer.

    skroz je kul i nije mi jasno kako, al zvezda izmenjala x crnaca od pocetka godine, i to ne da je jebu i traze pare nego tako dodje igra, blah, ne svidja mi se ovaj crnac daj drugog. i sto je najgore dobije drugog.

    okle para ne znam, al svaka cast.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.