КК Црвена звезда

  1. То Расни мађијо, шукни им

  2. Mi gledamo Evroligu, a Gazimudo eksel tabele primanja igrača.

  3. Nekog jebe Efes, nekog Igokea.

  4. Неког јебе Данстон црнац са великом китом, а неког Вук Радивојевић! ХАХА!

  5. I nas je ta Igokea jebala dragi rasni.

  6. Jel treba da te tražimo po IPu ili ćeś sam da se smiriš franjevac?

  7. Drago mi je što sam rmbačio i nisam mogao gledati. Jebi ga, i ovakvi porazi se dešavaju.
    Nemojte pljuvati po ovim prozivačima, dosta nas se izasere po njihovoj temi. Opušteno, zajebancija je. Čak se i Gayi zajebava.

  8. не свирају се онакве ствари на крају бар не гостујућој екипи у последњој секунди

    али добар меч играмо одлично

  9. Au bokte, sad gledam, ovo na Cirbesu se moralo svirati.

  10. E znači kad sledeću izgube 4. od crnogoraca ima da ostavim 60-70 postova na njihovoj temu. Govna.

  11. Мада, Тилмо, надам се да капираш да сте за ово добрим делом заслужни и Расни, Дио и ти кад бањавате скоро па свакодневно на гробарску тему с непотребним глупостима и лошим фазонима.

    Što mene svi vezuju za prcanje paće? Dajte jedan post gde to prcam paću, ako izuzmete ovo "prcanje" danas gde sam okačio oproštajno pismo jebeno njihovog igrača, u poslednjih 2 nedelje bar, i evo neću više "prcati po njihovoj temi".

  12. Druga stvar je što gay kako vidi da je neko pisao na temi a da nije guruova škola, odma krene u visku, pisku, dreku, plakanje, čupanje kose i sl.

  13. можемо са свима да се бијемо то је битно сад све је могуће у групи изједначено 5 6 екипа по квалитету

  14. Duda izjebao Radonju

  15. Rasni, izjebo sam te kad te nadjem u gradu, pickice jedna balava vonabi delikventska

  16. Дајте снимак ако има.

  17. Nemojte pljuvati po ovim prozivačima, dosta nas se izasere po njihovoj temi. Opušteno, zajebancija je. Čak se i Gayi zajebava.

    Ал смара овакво спемовање. Дође Вучко па искења нешто, па Расни одмах оде на њихову тему да "врати", па дође Гази да бомбардује глупостима после пораза, а оправдање налази у томе што се Дио и Тилмо свако мало појављују са углавном напорним спикама на њиховој теми, али и они имају оправдање за себе јер Вучко не пропушта ниједну прилику да смара по свим Звездиним темама и тако у круг ко деца. Ја сам му само вратио. Мени сви ти постови одишу неком претераном оптерећеношћу и заједљивошћу, не личе ми на опуштену зајебанцију.

    Ево примера:

    Dionysio

    Druga stvar je što gay kako vidi da je neko pisao... блаблабла

    О чему год да почне да се прича, одмах се долази до ових глупости где Гази вс Дио или Гази вс Тилмо итд. крећу са невероватно досадним "а кад сте вииии" и "друга је ствар што си ти" расправама. Ја стварно одбијам да поверујем да је већини забавно да чита такве ствари из дана у дан, једно је кад се баци неколико шукова јер је дошао Кинзи, има материјала, а друго кад се врте исте прежвакане приче.

    Дио, не знам шта да ти кажем, али ено оно данас са Џикићем нпр, имаш ту претерану потребу да на све реагујеш неким контра нападима, скачеш на све, палиш се ко шибица. Ја сам циган, а морам да ти кажем да си острашћен, опусти се мало и искулирај неки пут. Скачем сад себи у стомак донекле, имао сам и ја моменте кад се запалим, али временом схватиш да је бесмислено сваки пут објашњавати Вучку или Газију да нису у праву.

    лол ево Шалабе о чему сам писао

    Rasni

    E znači kad sledeću izgube 4. od crnogoraca ima da ostavim 60-70 postova na njihovoj temu. Govna.

    Мада ево и ја пишем ко зна који пут овакав пост који ништа неће променити и тиме и сам доприносим бесмисленим некошаркашким расправама.

    КВАРИША
    Пост није вредан читања уопште
    АШИРАКВ

  18. brate ono nad cirbesom bio genocid a ne faul

  19. Ово што Главни каже. Океј, не свира се баш сваки фаул на крају, али постоји нека граница. Замисли у НБА овакав последњи напад, смешно.

  20. Ај тражимо од Вучића Ер Сербиа Јуролигу од следеће године, да зауставимо овакве ствари.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.