КК Црвена звезда

  1. Moja greška što mi ovo nije smešno i šaljivo, da pljuje svoje igrače.
    https://www.youtube.com/watch?v=HMeNg4m4zwU
    I što sam se usudio da kažem da ga zbog toga ne volim. Kakvi god da su, jbg, nemoj pljuvati svoje igrače.

  2. koga bole kurac za prepucavanja na navijačkim temama. izignorošete postove i to je to šta pušite kurac

  3. Добро је што нисам стигао да погледам утакмицу да се не нервирам. Видео сам само у извештају да је било +15 за нас, да нам је усташа увалио 3 секунда пре краја и да су Маику јебали маику (солидан скеч хехе) са оним фаулом у последњем нападу. Нема везе, јебаћемо им матер кад дођу у Београд.

  4. Mitke imaš opet sad na SK2 utakmicu.

  5. Нема везе, јебаћемо им матер кад дођу у Београд.

    Ovaj put 4 para papaka.

  6. Брато мој, немам клубове, имам неку учмалу кабловску коју кунем сваких 4 сата колико су добри. Ако има на јућубу, добро би било. Хвала на одговору у сваком случају.

  7. Spornu situaciju imas na moja crvena zvezda.

  8. Biće sutra, ili kasno večeras na yt.

  9. Ма хоћу да одгледам цијелу утакмицу да видим како је Мицић одиграо. А и та кукњава на судије, данас било тако, сутра ће нама тако да се прогледа кроз прсте и то је то. Можда је ово и некако дошло као компензација за Бајерн гдје се у одлучујућим тренуцима играло на ивици фаула. Космичка правда у кошарци присутна је.

  10. Dobra tekma bila.

  11. Ал смара овакво спемовање. Дође Вучко па искења нешто, па Расни одмах оде на њихову тему да "врати", па дође Гази да бомбардује глупостима после пораза, а оправдање налази у томе што се Дио и Тилмо свако мало појављују са углавном напорним спикама на њиховој теми, али и они имају оправдање за себе јер Вучко не пропушта ниједну прилику да смара по свим Звездиним темама и тако у круг ко деца. Ја сам му само вратио. Мени сви ти постови одишу неком претераном оптерећеношћу и заједљивошћу, не личе ми на опуштену зајебанцију.

    Šta znam, meni ne smeta, znam preskočiti i vučićeve i Gazijeve postove, a tamo s vremena na vrijeme pročitam ponešto. Od ovih naših, Rasni je Rasni, navikavaj se :), Dio se tu i tamo izasere, ali ne previše, mada se zna popaliti kao Gazi. Uglavnom, 300 godina sam na sajtu, iskuliram lagano sve.

  12. Samo čekam 4. januar da im se izlitam po temi.

  13. дајте снимак милеровог поништеног коша оћу да видим нешта

  14. дајте снимак милеровог поништеног коша оћу да видим нешта

    Аууу! Марко оће да провери снимак. Бартомеу саци најебо! Лололо

  15. хоћу да уложим протестну ноту