КК Црвена звезда

  1. Прц, јбг. 98:95, крај. Оволико кошева пада у НБА, ето, да се тешимо да смо ту негде.

  2. Nisam gledao, al sad kad sam vidio kako je bilo po četvrtinama, krivo mi. Nije igrao ovaj Amer Marš?

  3. Нем' кабловску. Ваљда Стивен да резиме утакмице.

  4. Koliko se sećam Olimpiju dobismo već jednom ove sezone i to ubedljivo,da li je moguće da se to ponovi,šta znam...Ukenjali smo stvar protiv Cedevite,sad se treba vaditi protiv Olimpije koja je bolja ekipa,ali ako se igrači nisu emotivno ispraznili ništa nije nemoguće.

  5. E delije, ja vam iskreno zelim da pobjedite danas (sutra) i do kraja tako da pobjedjujete, da ostanete u liži, et.

  6. Сад сам тек видео ово...
    Курац резиме, нисам гледао, а чини ми се и да није било преноса. Статистику и извештај медија - то сте видели, ко је желео. Ја сам само добио информацију да је Увалин оставио Марша и Милошевића у Бгд-у и повео пар јуниора зато што је мислио да не можемо добити. Кад оно... Клинци се показали, тај Радосављевић је сваки пут играо баш преплашено кад би ушао у игру, типична ситуација кад се млад играч прикључи сениорима... Нарочито у тиму са оваквом ситуацијом... У Загребу је дечко одиграо фантастичну утакмицу, на опште изненађење. Е сад, да ли бисмо добили да смо играли са овом двојицом - не мора да значи. Јебига, не може сад нико то да зна...

    Добијемо ли сутра, касније у току дана се навија за Хемофарм као никад до сад! Наша победа и пораз Задра доносе коначно то претпоследње место. Постоји шанса, млад тим, морамо да гриземо, мотив огроман... Има и Олимпија мотив, али наш је на нивоу преживљавања. Само да им се не одсеку руке.

    И да, Шејн, нисмо их добили, имамо само једну победу у гостима, а то је она у Задру.

  7. Da,to smo Cibonu bili zgazili,ja pobrkao sa Olimpijom :P

  8. tvrda borba za opstanak :D da li ce biti zadnji ili predzadnji. jbg

  9. Свака част, комшије, угазисте Олимпију! Овај следеће сезоне мора заиграти у Евролиги:
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168240_173899499318405_128200473888308_331369_3328943_n.jpg

  10. Zvezda jebe!!!Ma polako,dogodine ćemo da se plasiramo u Evro kup,sve ide postepeno ;)

  11. Хвала комшијама на честиткама :)

    Као што написах у неком од претходних постова:

    Марш је један од најквалитетнијих Американаца који су играли у Звезди и, сада сам сигуран, Јенки који је највише дао клубу. Мислим да без овог човека не бисмо забележили ниједну победу.

    Потврдио је. Његова слика ће да стоји 2-3 дана на мом аватару.

    Убедљиво најбоље одиграна утакмица ое сезоне. Николић бије под кошем, убио их скоком. Суботић добро игра, све је бољи откад је продужио уговор. Настави ли овако, прогутаћу све изречено о њему. Бакић игра као змај откад се опоравио. Цветковић постаје играч, избацио Дрчу из тима потпуно и малтене постао равноправан са Недовићем. Мислим да Звезда тренутно прави будуће плејмејкере наше репрезентације. О Маршовој игри да не говорим, алал му вера. Хемофарм сад игра за Европу, за Србију и за Звезду. Боре се за Еврокуп, онда за очување квоте од 4 наша клуба у Јадранској, а ово треће вам је јасно. Надам се да ће коначно показати да имају срце!

    Од 17 до 19ч има да читам књигу, да не бих мислио на њих и пратио резултат сваких 5 минута, јер ћу да излудим.

  12. Cvetković,Nedović i Šaičić su budućnost naše košarke,ovog Drču ne mogu da smislim,operisan čovek totalno...

  13. Писао сам пре на теми, кад је играо прве утакмице, да ми се не допада. Нисам се преварио.

  14. Кад сам видео да има на Арени пренос, нисам могао а да не променим план. 51:28 за Хемофарм, убише их! Још једно полувреме...

  15. Поздрав Задру :)

    Сад остаје да се види колико ће Србија добити места у следећој сезони Јадранске лиге, па да се боримо за улазак међу првих три/четири.

  16. Журнал пише да нам требају две победе, једна обавезно над Словенцима, а Политика пише да имамо загарантована четири места. :)

  17. Јел Звезда испада или не?

  18. Ako budemo u prva četiri u domaćem prvenstvu...
    Čeka nas još dosta iskušenja.

  19. "Marš: Volim Zvezdu, želim da ostanem!"

    http://www.sportal.rs/news.php?id=47027

    Ово ми даје наду, али сам и даље свестан да постоји велика могућност да оде... Не ложим се ни мало, док не видим да је потписао. Јебига, кад му понуде дупло бољи уговор, тешко да ће да остане. Не бих се ни љутио, осим у случају да пређе у Партизан. Доста је више те праксе, ваљда. Можда избунаре неке паре за нови уговор, кад већ има жељу да остане.

    Иначе, то скандирање поменуто на почетку чланка, започео сам са другом, пошто су сви само аплаудирали, очигледно не знајући како да му уклопе име у неку песму :) Шта 'ш онда, удри по амерички, то је и разумео сигурно.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.