КК Црвена звезда

  1. Ко то зна? Ваљда још преговарају о условима.

  2. Najjači naslov u novinama: Trojac u borbi za četvrto mesto
    Pogled na tabelu govori da Radnički ima jednu pobedu više od Zvezde, koliko ona ima više od FMP-a i Metalca.
    S obzirom na to da Zvezda ima bolji međusobni skor od Radničkog, ne vidim zašto se smatra da je Radnički već u plej ofu?
    Imaju na papiru najjači tim od svih gorepomenutih, ali to treba potvrditi i na terenu.

  3. Мислим да постоји и опција да Звезда буде четврта, а да освоји титулу. У том случају би, ваљда, трећи плаћао дивљу карту. :)

  4. To je zaista samo teorija.
    Mada važi za sve ne samo za Zvezdu.

  5. Па важи за све, доже, али ово је топик ККЦЗ. :)

  6. Provukoste se u petak.
    Ih, kud Bakić ne dobi peti penal malo ranije!

  7. :) Само смо повукли ручну. Јес' да смо се зауставили на ивици, али шта чеш.

  8. U derbiju nema ručne, rezultat prošlog dovoljno govori o tome.
    U ovom smo dobili 3 četvrtine, a 2. izgubili sa 18 razlike i samo to je presudilo. Nikakve ručne, niti bilo šta drugo.
    Može bilo ko da mi zameri da sam pristrasan, ali obratite pažnju kod Milosavljevićevih trojki, pri prijemu lopte 2-3 puta je napravio korake (maltene stepuje dok se namešta na šut), Amerima ne daj Bože da se sviraju koraci, na američki dvokorak (kojim se itekako ostvaruje prednost).
    I na sve to, još sam zadovoljan suđenjem.
    Plej of će, plašim se, vratiti stari kriterijum suđenja, ali to se ne tiče KK Crvena Zvezda, jer će uspeh biti i samo učešće u plej ofu.

  9. Не знам. Гледао сам само пар утакмица у нашој клошаркашкој лизи па не могу да причам о суђењу. Ипак ми је тешко да замислим да се навлачи за Партизан, јер се то никад није ни радило без разлога.

  10. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=07&dd=05&nav_id=523275

    Изгледа да ће Човић бити председник. Мишљења? Волео бих да чујем нека. Ја не знам шта више да мислим, толико ми се смучило све да сам последњих месец дана сезоне престао да идем на утакмице, иако сам целе године био доста редован.

    Е да, Цвеле је био сјајан против Хрвата на ЕП.

  11. Evo jedno Grobarsko mišljenje, ako se ne ljutite, onako sa strane.....Da vam je Čović bio predsednik onda pre par godina kada se pričalo o tome, ne bi spali na ovako niske grane (ne prozivam, to su činjenice). Volim basket posebno i nekada mi je Derbi u basketu bio najluđi događaj sezone. Sada će mu biti neuporedivo teže nego onda ali je sigurno bolji od svih ljudi koji su vodili vaš klub zadnjih 10-ak godina. Ali trebate sada ako on dođe da busete strpljivi jer ništa nećete preko noći uraditi. Ipak smo mi u ovom momentu dosta ozbiljan klub čak i u Evropskim okvirima a kamoli našim. Opet kažem ne podjebavam vas, nego mislim da je to za vas dobar potez, a meni nedostaje Derbi, koji je bio pet puta zapaljiviji od fudbalskog.

  12. Што бисмо се љутили... А веруј ми да умем да будем стрпљив и не очекујем ништа одједном.

    Volim basket posebno i nekada mi je Derbi u basketu bio najluđi događaj sezone.

    Мени је и овај окрњени, никакви, занимљивији од фудбалског.

  13. Мени је и овај окрњени, никакви, занимљивији од фудбалског.

    Jeste, ali mislim na sveukupan ambijent u Pioniru kad su i navijači tu. Ono je bila ludnica sredinom i krajem deedesetih posebno. Haos. Grmelo je sa svih strana. A na terenu, klanje. Za svaku loptu. Najjači derbi. Bilo je toga i početkom prošle decenije. Neka posebna atmosfera je bila baš na basketu.

    А веруј ми да умем да будем стрпљив и не очекујем ништа одједном.

    To mora svako od vas da ima. Strpljenje. Nema šanse odjednom da se nešto napravi, posebno jer smo odmakli sada. A i imam osećaj da će ovi prethodni što su bili, malo da ga sapliću i pljuju pa će imati dodatno otežan posao, jer će se videti po njegovom dolasku da može to mnogo bolje nego sada. Politički i ljudski može da ima mišljenje o njemu svako koje god hoće ali činjenica je da je on sa FMP-om dokazao da je ozbiljan košarkaški radnik i mislim da on ne može sa tim klubom da napravi ništa više od ovoga. Ovo je maksimum. Treba mu nešto veće.

  14. Jeste, ali mislim na sveukupan ambijent u Pioniru kad su i navijači tu. Ono je bila ludnica sredinom i krajem deedesetih posebno. Haos. Grmelo je sa svih strana. A na terenu, klanje. Za svaku loptu. Najjači derbi. Bilo je toga i početkom prošle decenije. Neka posebna atmosfera je bila baš na basketu.

    Те сам видео само на Јутјубу... Додуше, не бих волео да се дешавају нека срања, али свакако је лепше кад је напуњен и то и једним и другим навијачима.

  15. Те сам видео само на Јутјубу... Додуше, не бих волео да се дешавају нека срања, али свакако је лепше кад је напуњен и то и једним и другим навијачима.

    Pa nadam se da ćeš doživeti to opet. Ma i ako se desi neko sranje, jebiga, ali ono treba doživeti. Mada na tekmama i nije bilo toliko sranja. Više je bilo oko hale a bilo je stvarno ozbiljnih sranja okolo. Na samim tekmama je bilo za 10 godina, možda 3, 4 incidenta.
    Zbog te atmosfer koja je tada bila mi nije drago što vam se ovo dešava, jer kada ti je glavni rival Hemofarm i kada finale gledaš protiv njih a setiš se one ludnice....onda ti sve bude jasno.

  16. Ako to podrazumeva i fuziju sa FMP-om, to je pravi potez i jedina šansa da se vratimo u život. Od države nema ništa, lično mišljenje je da su idioti u upravi i iako je je za jedno sportsko društvo kao što je Zvezda, to možda sramota, drugog izlaza nema i mora se to prihvatiti i dati podrška.

  17. Видех ово:

    Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

    Осетио сам се преварено у први мах. И бесно.

    Затим сам мало размислио и смирио се након што сам прочитао ово:

    - Naš cilj nije bio da ulazimo u stečaj ili bankrotstvo, već je napravljena reorganizacija. Želimo da se dogovrimo sa poveriocima i da se u narednih pet godina reši ovaj problem - rekao je Nebojša Čović.

    - Novi klub neće preuzeti dug Crvene zvezde. Dakle, ne dugujemo nikom ništa. Cilj je da kada se situacija sredi svi budemo KK Crvena zvezda - poručio je Čović.

    Док се ситуација не среди, то јест не отплате дугови, КК Црвена Звезда ће бити "замрзнут". После тога следи фузија и Звезда ће опет бити Звезда у правом смислу - тим са историјом и трофејима.

    Да ли мислите да ће ова багра да одржи реч? Да ће се све речено и догодити? Мене ово све доста плаши. И размишљам да ли да идем уопште на утакмице ове сезоне.

  18. Ma nema više kluba, pa ni tema nema smisla. Sve su prodali, ime, grb i igrače. Nek idu ukurac.

  19. Ma nema više kluba, pa ni tema nema smisla. Sve su prodali, ime, grb i igrače. Nek idu ukurac.

    Ja jesam grobar ali se sa Dubom slažem zbog realnog mišljenja. Svi znaju šta je Zvezda ranije bila , pre dominacije Metaloplastike i Partizana.. 15 titula ljudi.. A sad ? Velika zvezda prodaje Grb ? Ime ? Prišljamčili se uz FMP , a dok je Dule našim igračima zbog uspešne tekme poklanjao knjige , igrači Zvezde su od Pešića dobijali automobile.

  20. Мени није јасно ко ће ту да отплати дугове. Замрзли су клуб који нема коме не дугује и како ће сад замрзнути клуб да скупи паре? И од кога ће сад повериоци да наплате? Човић је обичан преварант. Узео је Звезди све што му треба, а оставио "замрзнути" клуб и сад чека да неко реши те дугове, па ће онда да узме и клуб. И ви ћете сад да навијате за ФМП док неко не поклони замрзнутом клубу паре?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.