КК Црвена звезда

  1. Јукантхандлдтрут.

    Фмп се сад зове Црвена Звезда Београд. То је ФМП али је уступљен СДЦЗ, под касом је СД има навијаче СД-а. А звезда је сад замрзнут клуб, и кад се ослободе дугова крећу од бетон лиге. Кад дођу у прву лигу Србије само ће се замјенити са ФМП и то је то. Човић сигурно неће на добар начин отплатити дугове ал ко га јебе, само нек скине дуг.
    Мени је драго што је пукао бојкот против управе и навијаће се за новооформљени клуб, па ћемо показати гробарима како се навија на баскету. А имају и неки нерашчишћени рачуни па би могла пасти и туча нека. А мислим кад играчи чују како грми за њих да ће играти ко луди.
    Тим нам је солидан, таленти из Звезде 3-4 провјерена из ФМП-а и 2-3 странца кад Човић отплати дуг Елмедину.
    Толико од мене, можда будемо 5-6 на крају :)

  2. Nenavijanje za klub dok je postojao, a navijanje za drugi klub koji sada igra pod Zvezdinim imenom. Po meni je logika tu malo zakazala.

  3. Ђубе, бојкот је био против управе, управа се промјенила бојкот је престао. Ово је клуб СД Црвена Звезда, није она стара али биће. Треба се пружити подршка.

  4. YouCantHandleTheTrut

    Мени није јасно ко ће ту да отплати дугове. Замрзли су клуб који нема коме не дугује и како ће сад замрзнути клуб да скупи паре? И од кога ће сад повериоци да наплате?

    Каже да ћу у Црвеној Звезди Београд постојати два буџета или како већ. Један део за фукционисање ЦЗБ (плате запосленима и играчима и сл.), а остатак ће ићи у други део одакле ће се постепено смањивати дуг "оригиналне" Звезде.

    И мислим да неће кретати од бетон лиге, већ ће једноставно доћи до фузије и Црвена Звезда ће заузети место, тј. наставиће тамо где се у том тренутку буде налазио КК ЦЗБ.

  5. Океј, ја сам дошао надајући се различитим ставовима, што нажалост нисам нашао.

    Да ли је овај клуб Звезда или ФМП?
    Пионир - то је Звезда исто колико и Партизан. Пионир није ФМП.
    Недовић, Цвеле, па и Николић и она цопина Лешић - то је Звезда. Њих сам гледао како грцају и боре се за опстанак прошле сезоне. Цвеле је почео да израста у играча, захваљујући таквој ситуацији у клубу, исто као што се и Бјелица формирао као играч.

    Али, јебени Филип Човић - то је ФМП. И неки евентуално освојен трофеј неће бити Звездин. Не могу да се договорим сам са собом. Докле су нас довели лопови...

    Морам да се вратим учењу и морам тренутно да баталим и Вукајлију и Звезду.

  6. Klub je Zvezda, nalazi se pod okriljem sportskog društva. Slična je situacija kao sa vaterpolo klubom. Ne gledam sad ko će igrati, biće ih sa obe strane, bitno je samo da naprave dobar tim.

  7. Pešić se vraća, dobra vest.

  8. Hteo sam da stavim link al me mrzelo da tražim temu.
    http://www.mondo.rs/s215196/Sport/Kosarka/Pesic_po_drugi_put_u_Zvezdi.html

    Veliki Gospodin, iako imadoh 8,9 godina te 2002. kad je osvojio SP na nama u Indijanapolisu, svega se sećam. I onomad kad su ga doveli je podigo ekipu, pobedismo Partizan na prvoj utakmici sa njim. Biće nešto, valjda...

  9. Значи јебање на куб ако се све оствари. ПЕШИЋ, МИЛИЧИЋ, РАКОЧЕВИЋ, ГОЛУБОВИћ, 2 АМЕРА + ДЕЛИЈЕ = СЕКС.

    Миличић се мота око Звезде, иде и на север редовно он би мога потписати. Али ће бити зајебано што ћеш имати тим 6 мјесеци. Кад пукне локаут одоше сви назад. Али ипак мислим да ће Пешић и паре привући да остану. Надам се најбољем :)

  10. moze promena imena teme u ...FMP.

    pare od fmp-a , bus jebeni od fmp-a, igraci od fmp-a, gazda od fmp-a i naravno nepismeni Pirocanac za trenera.

    KK c. z. ne postoji vise. pomirite se.

  11. Ја сам се улоговао само да бих ставио БОГОЦА на аватар.

    Ал' ајде и да прозборим коју кад сам већ овде.
    Размислио сам и закључио да ово јесте Звезда. Грб, дресови, име, Пионир, а за пет година ће имати све то плус историју.

  12. ima i sad istoriju, samo nema pravno papiroloski gledano, sto prosecnog navijaca boli kurac realno.
    ima grb, ima ime, ima navijace, sta ces vise?
    sto se mene tice neka se zove i crvena zvezda fmp, ako je to ono sto spada pod grb, za to se navija. pa i partizan se zvao partizan metaloplastika jedno vreme (valjda?) :)

  13. Не знам, али се звао скоро Партизан Игокеа (то Додиков кошаркашки клуб; они се ваљда звали Игокеа Партизан). А и често су имали неки спонзорски додатак у имену.

    Могу да лапрдају колико хоће, али чињеница је да се усправљамо и да ћемо да им постанемо за коју годину (ако не и раније) равноправна конкуренција.

    А Пешић је јебени краљ, јесте неписмен, али је тренерчина и зајебант. Једном сам се тако исмејао гледајући неку конференцију, а такође и школском другу кад га је имитирао.

  14. Makar ne doveli više nijedno pojačanje (a biće ih), trener je Svetislav Pešić, meni je srce već puno.

  15. Makar ne doveli više nijedno pojačanje (a biće ih), trener je Svetislav Pešić, meni je srce već puno.

  16. naravno nepismeni Pirocanac za trenera.

    Kad je 2002. osvojio SP u Indijanapolisu, nikome nije bio nepismen...

  17. nepismen ovako, ne za kosarku...a kenja o neregularnosti, mi nepravedno pobedjujemo???

    mi smo SVETIONIK kosarke na balkanu uz PAO. i nikako drugacije.

    a vi ste fmp.

  18. A ti si dosadan. Jebo te crnobijeli plavi kit.

  19. izvinite sto sam uso uopste na temu , ta prepucavanja su mi odvratna...nego mnogo me iznervirala ta pesiceva izjava i slab sam na kosarku tako da...

    a voleo bih da taj vas tim, kako god se zvao bude sto jaci, zbog boljih tekmi.

  20. Долазак Пешића ми се чини као једина добра ствар за Звезду, али толико је добра да баца у сенку све остало. Ипак и даље не знам како изгледа тај уговор са старом Звездом. И да ли је Човић изнео план како мисли да један КК сервисира толики дуг?