КК Црвена звезда

  1. Шта ће нам центар бре? Имамо Катића и Брауна. Јес да ми се не свиђају ни један, ни други али то није толико критична позиција. Потребан нам је добар шутер. У прошлом колу смо били једини тим који није погодио ниједну тројку (рачунајући и ЕЛ и ЕК).

  2. Какав је био Скот у Радничком прошле године? Је л' имао црне серије као што је ова или је био константан? Од Симоновића ништа изгледа...

    Simonovića su mi kovali u zvezde, on jednu partiju nije igrao kako treba...
    Bem li ga, mora ODMA da ga krene, ili proDAJ nekom drugom da se drugi bakću...
    Mislim da je imao momente Skot (nisam siguran), ali da je u KRK kidao, kao i protiv srpskih timova u Aba ligi...toliko sam ga ja pratio...
    Ne znam, mislim da nam je šansa f4 u Bg-u, ako bi se igrao naravno u bg-u.

  3. Ја баш мислим да неће никог отпуштати. Самарџински је класичан онај центар и сјајан играч, чини ми се да је чак виши од Брауна око 10 центи што није мало уопште. Катић може да игра и неку четворку, слабије се сналази, али може. Људи, ми смо на клупи имали Миловановића, који је исто 5ица, а улазио је само на једној текми ја мислим. Дуга клупа добија текме. Као што већина тренера каже, екипа је јака колико је јак њен најслабији играч. Одлично појачање! ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ!

  4. Људи, ми смо на клупи имали Миловановића, који је исто 5ица, а улазио је само на једној текми ја мислим.

    Da, koji je igrao protiv MZT-a ili koga već, znam da je u Pioniru, i da je zakucavao kao lud...al posle više nije dobijao prilike, opet Mitrović na klupi...

  5. Константно понављаш Митровића, који је класична четворка. Нема ни висину, ни тежину, а и неискусан је поприлично да би доминирао рекетом.

  6. Константно понављаш Митровића, који је класична четворка. Нема ни висину, ни тежину, а и неискусан је поприлично да би доминирао рекетом.

    Ja nisam rekao da je centar... :)
    Rekao sam da zauzima Milovanoviću mesto...a upravo zbog toga ga i ubacuje po malo, jer je još zelen, a ni Petar Popović nije imao težinu prošle godine, pa nas je opet sto puta spasio...
    Zna li se gde će biti F4? Nisam iz Bg-a, tako da ako budem išao da gledam svakako putujem, a koliko znam da Igokea (ako bude prva) ima to pravo, a može da odustane, pa preuzima Zvezda...Ili?

  7. Митровић што се тога тиче не може да се мери са Поповићем. Петар је јак као стока, паљевина је, и има смешан али прецизан шут, још притом је играо у разним клубовима, тако да о искуству не морам да трошим речи.
    Не знам стварно који је систем што се тиче Ф4. Видећемо.

  8. паљевина је

    Najveća koju sam video u životu... Jedno vreme sam mislio da loži sve druge oko sebe...al jok...stvarno je ložara samo tako...
    Nego šta je sa Andrejom Milutinovićem? Pričali su da će otići, znam da je ostao u klubu, ali ga nikad nema...
    P.S. Hteo sam da editujem prošli post, da ne spamujem, al me nejked preduhitrio, pa nisam hteo da napravim ljude ludima... :)

  9. Огромна, чак сам га и дефинисао једном приликом :) Андреја се не скида, у 15 је играча, али не добија шансу. РД је написао нешто о њему, да не понављам сад. Испамовали смо лепо. Доста :)

  10. Čitam malopre u novinama da će Igokea odustati od EL kao zbog sale jer ne ispunjava standarde EL, a nemaju koristi da u Beogradu igraju kao domaćin.

  11. Серу :) има дворана у Бања Луци која испуњава услове :) има у Сарајеву :)

  12. Čitam malopre u novinama da će Igokea odustati od EL kao zbog sale jer ne ispunjava standarde EL, a nemaju koristi da u Beogradu igraju kao domaćin.

    Ona sala ne ispunjava standarde? xD

  13. Она сала најновија лоло :)

  14. JEdini problem te dvorane je manji broj mesta (3 000) nego sto treba a EL (5 000), a od tog odustajanja nema nista i da ne EL odbije zahtev za manjom dvoranom....neka se ulozi malo love u dvoranu ''Borik'' i eto resenja...kakav crni Beograd kada mogu u Banja Luci da igraju...

  15. Ma proširiv je kapacitet one dvorane 100%, kapacitet joj je 4000 mjesta, šta je još iljada za Dodika....

  16. JEdini problem te dvorane je manji broj mesta (3 000) nego sto treba a EL (5 000), a od tog odustajanja nema nista....neka se ulozi malo love u dvoranu ''Borik'' i eto resenja...kakav crni Beograd kada mogu u Banja Luci da igraju...

    Naravno da mogu da igraju u Banja Luci, ali koliko ja znam ovi iz Igokee su rekli da nisu zainteresovani za organizaciju F4, a i zašto bi bili. Manje-više su osigurali EL jer bi čudo moralo da se desi da ispuste prvo mesto, a ako ne organizuju F4 nemaju ni dodatne troškove. Relano što bi ih boleo kurac za domaćinstvo.

  17. U suštini nama bi odgovaralo da Igokea ako bude prva osvoji i F4, ako već mi ne možemo, po tom sistemu bismo mi išli u EL, ali naravno bolje bi bilo da mi to osvojimo..
    Igraće Igokea Evroligu, to nema sumnje, daće Dodik para, nije njemu problem...
    A za mesto odigravanja se nadam Bg, jer bih tad mogao da gledam, a verujem da bismo više pomogli igračima, a da pičim u Banja Luku (ili Laktaše), malo je realno, naročito što se igraju i polufinale i finale, pa bih morao i da spavam u RS.

  18. Od organizacije u Beogradu nema ništa, pošto je Đilas rekao da grad neće konkurisati za organizaciju F4. Tako je bar za sada, videćemo da li će biti promena.

  19. Krvati će to organizovati.

  20. Olimpija - Igokea 69:63 (37:34) !!!
    Pobedimo sutra, i na dve pobede razlike... Gazi Zvezdo!
    Sutra da pobedimo, prilazimo na dve pobede razlike... Jedini je problem, što nemaju baš neki raspored, ne verujem da će od 7 izgubiti još 3...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.