КК Црвена звезда

1. Ako je za dobro kluba, onda OK. Mada neće taj moj optimizam ili pesimizam da utiče ni na šta, previše smo mi poleteli sad, neće to na dobro da izađe. Opet će da nas sjebe taj srpski mentalitet - kad smo najbliži zacrtanom cilju, tad najgore sjebemo sve. I što je najcrnje, imamo u timu jednog Nemca, reko bi čovek da je to dobro, barem će on da igra do kraja na istom nivou, a on najveća Srbenda od svih. Nije dobro, nije...

2. Bravo, napredak evidentan.

3. Ma ovaj Efes je kurac od ekipe. Imaju igrača da popune dva kvalitetna tima u top 16, al šta kad se ne zna ko pije a ko plaća. Svaki crnac koji uzme loptu, odmah gleda u koš. A ni Duda mi nije jasan. Pa mene je blaga jeza hvatala svaki put kad je Dibler uzeo loptu, uvek se uplašim da će da mune trojku odakle mu padne na pamet. Sva sreća pa nije mnogo igrao.

Jedan od razloga što ludim zbog "taktika" Dude. Izlapotina jedna. Recimo, Dibler, najbolji trojkaš EL (ili bar u top3), ima 0 akcija za sebe nacrtanih, poslednja opcija je u napadu, dok TOMA Ertel ima svu slobodu, i slobodu da tu mogućnost da radi šta hoće proćerda na 2 od 3 utakmice. A Jon Diebler, šutira samo kad mu uvale kosku, i to iz okreta, i to čak daje. Razbiju mu glavu, arkadu, izađe, ušiju ga, i odma ga Duda vraća, što, da doda loptu na pozicionom napadu? Kad Grendžer igra, ili sam rešava, ili nabacuje crnji na piku. Čedi Osman ima takođe svu slobodu da radi šta hoće, ali je on em mlad, em ima svu slobodu, em koristi tu slobodu, em mi donosi pare s plusom konstantno. A to za ruster se slažem 100%, i sam sam rekao X puta. Nekad ni previše para dobro jbg.

4. mrave, ti si rekao da igraju odličnu odbranu pa si naveo celu spoljnu liniju. dakle ne dobru, nego odličnu. ja kažem da je odličan lazić, jović i danga sigurno nisu na istom nivou. što opet ne znači da nisu dobri, naproriv

5. Da, evo Dibler je drugi po broju ubačenih trojki u Evroligi ove godine (iza Tea), a četvrti po procentu šuta. 50% sa toliko ubačenih trojki je stvarno nenormalno. I ja sam to za njega primetio kad sam ga jurio na nekom tiketu. Bukvalno nema akcija za njega, uopšte. I onda se nekad desi da lopta dođe do njega, da li na kraju napada ili kad već, skroz neplanirano, i on ubaci. I sve ubacuje. Što ti kažeš i iz okreta, ma kako hoćeš. Fala bogu da je sinoć malo igrao, jer je uzimao mnogo više šuteva nego inače.

A u to da višak para nije dobra stvar i da previše dobrih igrača smetaju jedan drugom nikad nisam verovao. Odnosno, verujem da je moguće, ali ako su igrači sebični i važna im je samo svoja statistika ili ako je trener pogubio konce. Ja inače o Dudi imam baš pozitivno mišljenje (jbg, period kad sam najviše voleo da pratim košarku i pre svega našu reprezentaciju vezujem dobrim delom i za njega), ali možda on u ovim godinama nije onakav trener kakav je bio. Odnosno sigurno nije, samo je pitanje koliko čika Alchajmer uzima danak :) Za njega bukvalno može da se kaže da je više zaboravio o košarci nego što ćemo mi ikad znati.

6. Da, kontam te, ja samo hoću da kažem da je i Jović odličan. Možda malo subjektivno jer mi je on verovatno omiljeni igrač iz ove Zvezde, ali jbg sad, ko od nas nije subjektivan kad je Zvezda u pitanju.

Da, i Kinzi je odličan. Verovatno i najbolji od svih njih, uključujući tu i Lazića.

7. александаркг
    "Lokomotiva u lokomotivi" :D

Ma da mi dobijemo pao u zvezdi i šište nam jaja posle. A bila bi fora da nam dva kola pre kraja nakon pobeda protiv pao-a i lokomotive npr. treba pobeda protiv darušafake kući ili cedevite tamo, i izgubimo obe i izduvamo sve xD

Kako si sujetan.

Elem, ne mogu da verujem da se razmišlja o top 8 posle onakvog početka EL i Simanićevih rola. Mi ako prođemo dalje gubimo ABA sto posto.

8. jaooo, ne crtaju se akcije za diblera? aj dio kaži mi iz glave bilo koju akciju koja se crta u efesu za bilo koga? počeli smo mnogo da jedemo govna kolektivno, analiziramo tu neke stvari u koje se ne razumemo previše, ja prvi doduše. evo ja koliko sam gledao efes, znam da na svakoj utakmici po nekoliko puta ide lopta u reket na nekog od crnaca, udvajanje, on vraća ertelu ili grejndžeru i ovaj samo peosledi u ugao gde stoji dibler i sviš. ne znam da li se to crta, ali meni liči na akciju. pa drive and kick za diblera koliko puta vidiš? ja dosta. a i garantujem ti da sad kad bi uzeo ponovo da gledaš tekmu mogao bi da nađeš situacije gde se prave blokovi za diblera

ova minidiskusija je prava rasprava ispred prodavnice gde nas par likova koji se ne razumemo u KURAC palamudimo koje je najbolje rešenje migrantske krize. lol, realno smo bednici, i treba gvozden da nas podjebava

9. DAJ DVA ZAJEČARSKA, MALA, I STAVI NA CRTU!
    Istina, baš, došli smo do toga da osporavamo dudino trenersko umeće.

10. Hahah stvarno dio jebote, pa ako efes za nekog igra akcije onda je to za Diblera. Ja njega stvarno retko vidjam da sutira kad nije izgradjena akcija.

11. Dio se baš nedosta razume u košarku.

12. Šta smo hijene ili zadrugari ispred prodavnice? Ako Gayi pita...

13. Dobro, sad protiv Zvezde je bilo akcija za Diblera, video sam nekoliko. Konkretno ono na kraju poluvremena, npr. I verovatno većina akcija nisu nacrtane ili pozvane za jednog igrača već ima nekoliko mogućih rešenja u tim situacijama, u zavisnosti od toga šta odbrana dozvoli, ali ove do sad tekme koje sam gledao (a to su bile samo one u kojima sam imao nekog igrača +/-, iskreno :) ), baš je retko lopta dolazila do njega iz nečega što je ličilo na planiranu akciju. Znao je on da provede i po 30 minuta na terenu, a da ima 5-6 šuteva iz igre, a nije baš da se on libi da šutira kao Bjelica u Minesoti.

A što se tiče tih minidiskusija ispred prodavnice, pa svaka tema na ovom forumu je takva. Dobro, osim na temi Dake, filmovi; tamo imamo eminentne svetske stručnjake u vidu Remea i Provirona.

I svaki razgovor generalno se svodi na palamuđenje kvazipoznavalaca date teme. Male su šanse da se u neki naš sukob mišljenja uključi Dudin asistent iz vremena kad je vodio reprezentaciju pa da nam objasni šta je on stvarno nacrtao i koje akcije obično igra. A godine gledanja košarke, nerviranje zbog praćenja iste i pre svega neoboriva vera u ispravnost sopstvenog suda nam daju za pravo da analiziramo i takve veličine kao što su Dušan Duda Ivković i Dejan Radonja Radonjić.

14. Haha, nisam ni mislio da lik nema nijednu priliku da šutne, nego da je više "kad je muka ajde đuka, kad jebete đuku ne zovete", da mu uvale kosku prečesto, i da tu istu kosku lepo iskoristi, a da u odnosu na Grendžera, Ertela i sl. ima status Cukića. Da u odnosu na to koliko ume, nema toliko šanse da se pokaže. A da neki siluju do besvesti.
    Nemojte gledati samo poslednju utakmicu sa CZV, to je skroz suprotno od do sada bilo, šutnuo je 8 trojki sad, u zadnje dve je šutnuo max 4.

15. bvdlga

Gde je i sta radi Stef Kari Jovic?

Лол, гле овог. Лик игра изнад очекивања ову сезону, а у односу на твоја очекивања је стварно као Стеф Кари. И ти уместо да признаш да си појео говно, долазиш са неком "есам реко" спиком.

"Kako sam igrao protiv Efesa, tako sam i trenirao prethodnih dana. To je trenutno moj maksimum, da po dva, tri minuta budem na terenu, jer jednostavno 12 dana nisam mrdnuo. Nadam se da će za desetak dana, uz trening i teretanu, ta mišićna masa i mišići da se podignu", rekao je Jović.

16. Lol, u18 dobili Partizan 40 razlike u polufinalu haha

17. Boriša u laganom ritmu 18p 10r 4bl

18. Прошле сезоне Калина, сада Гудура, следеће Бориша.

19. Hehe sledeće sezone xD

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.